Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hrana Produkt ima sada najbolju stočnu hranu sa najboljim dnevnim prirastom.Dovoljno da kažem da Đurđević u svojim ličnim farmama uzima Hrana Produkt gotovu hranu.
Radim dugo u trgovini stočne hrane,13 godina kod gazde,tri godine za sebe.Radio sa dosta proizvođača i ono što je definitivno-Sano je najbolji.Amino gold Forte je premiks od kojeg dobijaš zdravu svinju i kvalitetno meso uz normalan utrošak-na 3 kg pojedene hrane svinja mora da napreduje kilo ako se pridržavaš preporičene recepture.Ja sam koristio Indy tov, mislis da sunostala 2 bolja?
Je l moze malo bolje slika cena premiksa?Radim dugo u trgovini stočne hrane,13 godina kod gazde,tri godine za sebe.Radio sa dosta proizvođača i ono što je definitivno-Sano je najbolji.Amino gold Forte je premiks od kojeg dobijaš zdravu svinju i kvalitetno meso uz normalan utrošak-na 3 kg pojedene hrane svinja mora da napreduje kilo ako se pridržavaš preporičene recepture.
Inberg kopira Sano ali Inberg nema kvalitetan marketing i nekako su nevidljivi narodu.Eto,čovek kaže da je Patent br 1,a npr Big Pig Inbergov ima sve što ima i Indy Tov premium,samo što Big Pig ima količinski sve više nego Indy Tov,zato i kažem da treba da se pročitaju sastavi i uporede.
Da ne bude da reklamiram bilo koga,ja prodajem sva tri premiksa i baš me briga koji će čovek da kupi,zarada mi ista na svaki.Lično volim kad je neko zadovoljan na kraju,da manje para a prođe bolje je za mene odličan posao.
1569413469992598903447935077775
Slika 1569413469992598903447935077775 dodata na sajt za Slikewww.dodaj.rs
Није ни био циљ да сликам премиксе,него да покажем да су ми сви на продаји и да немам разлог да величам једне или друге.Инберг препоручујем јер имају мању цену(бар тамо где су продавци нормални и држе маржу исту за све)а уопште нису лошији од ових наведених.Je l moze malo bolje slika cena premiksa?