Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako sadrzi enzime koji pomazu u varenju psenice ja bi smanji kukuruz,dobices manje slanine,a i sama slanina ce biti dosta kvalitetnija kad je kukuruz minimalno u smesi...Jedno pitanje,ako je neko voljan da odgovori.
Koristim pan food 20 od patent co-a,mesam :
60kg kukuruza,
10kg jecma,
10kg psenice,
20kg patenta.
Sta tu pojacati ili smanjiti?
Pa sada su tu one oko 50kg.Ako sadrzi enzime koji pomazu u varenju psenice ja bi smanji kukuruz,dobices manje slanine,a i sama slanina ce biti dosta kvalitetnija kad je kukuruz minimalno u smesi...
Ta receptira sto radis je po meni ok za svinje preko 50kg
Послато са TA-1021 помоћу Тапатока
Na koliko da smanjim kukuruz?Onda nemas priblema,samo udru,smanji kukuruz,a povecaj jecam,ako si u mogucnosti naravno
Послато са TA-1021 помоћу Тапатока
Smesa ti je u principu OK. U zavisnosto koliko cega imas mozes da kombinujes. Koliko smanjis kukuruz toliko povecaj jecam. Svinji ce biti mesnatiji.Na koliko da smanjim kukuruz?
Znaci da pravinkocentrat po tablico koja se nalazi na kesi od premixaSta znaci gotovo po tablici??
Ma menjaj premiks, ja sam radio 4 godine s patentom a godisnje izbacujem veliki broj tovljenika, nekad je bio ekstra nekad malo losije, ali nikad gori nego sada, trenutno zadnja tura od 58 komada mi je pojela dosta vise nego sto treba a hranio sam s master tov ls, pa presao na indy tov misleci da je bolji medjutim mrka kapa, a samo da kazem da je master tov takodje od patenta zimus bio ekstra davao sam ga cak i prascima posle 15kg tezine umesto grovera i isli su ekstra, a sta se desilo posle zbog cega pad kvalieta od strane patenta, uglavnom ja sam razocaran i patent je izgubio slobodno da kazem veceg kupca, kupovao sam mesecno njihovih premiksa za 80000-90000din. Mislim da bi trebalo da porade na kvalitetu...Prost primer. Indy tov je npr imao 11%lizina, sada je 8%.
Ja trenutno ne koristim premixe koristim supere od gebi energotov super plus 36% i energotov super premium 37% pa cemo videti...Pa i ja kažem calu da bi trebalo da menjamo... Samo ne znam na kojo. Koji ti sada koristis?