nesto2
Član
Cini mi se da su sojini proteini brze svarljivi od proteina zitarica. Dzabe sto ih ima u dobrom procentu kad ne mogu da se iskoriste skroz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aktiprot.. gde ga kod nas kupujes kont tel. ako imas,i koja je cena
Aktiprot je sporedni proizvod industrije alkoholnog vrenja, ima priblizno 32% proteina, 0,6% lizina... kazu da je izuzetno svarljiv, evo link http://www.actiprot.at/download/2016_en_futtermittelfolder.pdf a stocno ne bih smanjivao dok god ima prihvatljivu cenu, mislim da ovakav obrok ima dovoljno i energije i proteina.
Hleb dobijaju dzaba, ali pod uslovom da sve odnesu par puta sam isao sa njima po hleb bude pune dve nasicanke sa duplim stranicama negde oko 8000 vekni@luka
Jedina fora je gde naci 70kg hleba po damping ceni...
Liramix iz Iriga , ali koliko sam čuo trenutno je zatvoren , zašto.... ????
Kakav je to super koji kosta 1250 dinara za 100kg gotove smese? Pre ce biti da 1250 dinara kosta 10kg supera, ali da ide 20 kg plus 80kg zitarica za 100 kg gotovog koncentrata.Dali neko koristi De Heus supere? zanima me kvalitet istih, tj kakve rezultate daju.
Kako je cena soje otisla dosta gore povoljnije je trenutno praviti koncetrate sa superom koji kosta oko 1250 din za 100kg koncetrata, nego dosadnjim `Uradi sam` receptom koji obuhvata 20% soje 1400din za 100kg koncetrata+premix 600 din....
Dobro sam napisao, 10kg supera kosta 645din i ide na 40 kg zitarica.Kakav je to super koji kosta 1250 dinara za 100kg gotove smese? Pre ce biti da 1250 dinara kosta 10kg supera, ali da ide 20 kg plus 80kg zitarica za 100 kg gotovog koncentrata.