savopunck
Banned
Pričano je da je kina zatvorila neku fabriku,ali ali znaju ovi ovde svinjari bolje od mene,jer je bila polemika pre mes dva oko toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa stirom budi oprezan jer od velike kolicine mogu da dobiju jak proliv.
Koja je cena za premiks za prasad do 25 kg?
Ja nebi reskirao jer licno imam jako lose iskustvo. Dao sam svinjama sto mi ostalo od prethodnog tova i veterinar nije mogao da ih sredi dok tu pogacu nisam bacio i napravio koncentrat od nove.Kolege treba mala pomoć, sojina pogača koliko može da stoji u džakovima od dana proizvodnje pošto na etiketi prišivenoj na džaku piše rok upotrebe 120 dana, dali će biti problema ako taj rok prođe i koliko može u stvarnosti da se koristi posle isteka roka?
Zavisi kako je skladistena,ako je u suvom nista joj nefali.Naravno pogledas boju i miris,ako je drasticno promenila boju ili smrdi na kiselo naravno da ne valja.Kolege treba mala pomoć, sojina pogača koliko može da stoji u džakovima od dana proizvodnje pošto na etiketi prišivenoj na džaku piše rok upotrebe 120 dana, dali će biti problema ako taj rok prođe i koliko može u stvarnosti da se koristi posle isteka roka?