prnjavor3
Član
I mene to interesuje,malo mi je to povelk postotak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Osuren i iscepan na polutku 80% od ukupne tezineKako mislis radman mesa 80%?
Sve je to ok randman i ostalo bitno je proizvesti sto bolju robu, slazem se, ali si ipak trebao pisati koliko ti je potrosio koncentrata pa izracunas sa cenom inputa kolika je cena kostanja. Moj ti je prijateljski savet za tu sledecu turu koju ides sa sojinom sacmom da pises svako kilo koje pojedu, tada ces najbolje znati da li se ta receptura isplati i kolika je konverzija. Ja licno sve pisem od sise pa do kraja tova, u kalkulaciju ubacujem i trosak koncentrata koje pojedu krmace dok nose i gaje prasce, zato sto 70% inputa kupujem. Ja sam poceo da pisem pre nekih 5 godina da bih znao koliko mi ostaje, moj dekara je hranio svinje po principu melji i sipaj, sto u danasnje vreme nije bas pametno. Pisi i vidi koja ti je receptura najbolja, ja sam vrsio i testove po boksovima svasta sam probao. Probaj da pises sta te kosta, cisto da vidisKako god,da ne idemo u off,bitno da je klanicar zadovoljan i da je tovljenik tretiran kao farmerska roba,sto podize cenu....E sad kakvi ce rezultati biti sa sojinom sacmom videcemo,bitno da ce se ostavljati po koji krmak za tov![]()
Sve je to ok randman i ostalo bitno je proizvesti sto bolju robu, slazem se, ali si ipak trebao pisati koliko ti je potrosio koncentrata pa izracunas sa cenom inputa kolika je cena kostanja. Moj ti je prijateljski savet za tu sledecu turu koju ides sa sojinom sacmom da pises svako kilo koje pojedu, tada ces najbolje znati da li se ta receptura isplati i kolika je konverzija. Ja licno sve pisem od sise pa do kraja tova, u kalkulaciju ubacujem i trosak koncentrata koje pojedu krmace dok nose i gaje prasce, zato sto 70% inputa kupujem. Ja sam poceo da pisem pre nekih 5 godina da bih znao koliko mi ostaje, moj dekara je hranio svinje po principu melji i sipaj, sto u danasnje vreme nije bas pametno. Pisi i vidi koja ti je receptura najbolja, ja sam vrsio i testove po boksovima svasta sam probao. Probaj da pises sta te kosta, cisto da vidis![]()
Au bre kakva su ovo kalkulacije, svaka čast momci, nastavite tako. I kolega Šurdonja kakav je bilans kalkulacija?![]()
Baš sam jednom bio uporan sa istraživanjem toga da li je tritikale bolji od ječma i došao sam do rezultata nekih uporednih testova na stranim sajtovima.Ja prednost dajem tritikaleu, viši prinos, više proteina, ali ima i antinutritivnih materija.