dulebdp
Član
moze li koja slika masine za mlevenje mesami smo ove godine napravili oko 90kg kulena i kobaje,ima nas osmoro u kuci!nabavili smo motor za masinu za meso,to nas je spasilo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze li koja slika masine za mlevenje mesami smo ove godine napravili oko 90kg kulena i kobaje,ima nas osmoro u kuci!nabavili smo motor za masinu za meso,to nas je spasilo!
dule slikacu sutra pa cu postaviti!moze li koja slika masine za mlevenje mesa
od 60 do80 preko toga zeznućeš mašinuIma li neko podatak koliko treba da bude obrtaja mašina za mlevenje mesa prerađena na el. motor? To sam negde pročitao i sad ne mogu da nađem a znam da je bilo nešto jako malo.Treba da napravim tako nešto ali ne znam koji prenosni odnos ide.
Dok ne pocnes da se maltretiras pogledaj po buvljacima , reduktor za masinu za mlevenje mesa pod uglom od 90 stepeni , ima prciscivac za osovinu motoa i orginal prciscivac za osoovinu masine , sa onim usekom kao na rucki , kosta oko 50e i netreba da strahujes za kuciste masineIma li neko podatak koliko treba da bude obrtaja mašina za mlevenje mesa prerađena na el. motor? To sam negde pročitao i sad ne mogu da nađem a znam da je bilo nešto jako malo.Treba da napravim tako nešto ali ne znam koji prenosni odnos ide.
Jedna sekunda jedan obrtaj sve ostalo je brzo.Evo i mi lale da učimo sremceIma li neko podatak koliko treba da bude obrtaja mašina za mlevenje mesa prerađena na el. motor? To sam negde pročitao i sad ne mogu da nađem a znam da je bilo nešto jako malo.Treba da napravim tako nešto ali ne znam koji prenosni odnos ide.
Od toga moze da ubje promaja@Sremac sto da kupujes remenicu,moze i od ves masine da se iskoristi to ti je za dz.