Recepti kulena, kobasice, švargle...

Ne nisu iz lidla vec sa KP,nece da napravi vakum sa njima nikako koliko sam ukapirao plitak je onaj reljef i nikako da povuce vazduh iz kesei odvajaju se kod vara
Šta znam. Ja sam poručio drugaru vakumirku sa Temu kao i kese. Drugi drugar ima ovu iz Lidla. Nekako mi se čini da ova sa temu radi bilje nego Silvercast. Inače bila je 2500. Ja palniram da porčim sa Temu neku malo bolju od 6000.

Što se kesa tiče nisam primetio neke razlike. Ako je prepuniš onda ima problem sa vakumom. Takođe treba obrisati ivicu od masnoće. Što zbog vakuma što zbog boljeg varenja. Nekako, kad neće da povuče neće i zezaš se nekoliko puta, a kad hoće uradi iz prve. Ne znam zašto.

Takođe nešto što sam naučio skoro, ta gruba, reljefna strana treba da bude okrenuta prema grejaču. U protivnom može lako da pusti vakum, što mi se dešavalo. Zato ova koju naručujem sad ima širi grejač. Neke sam vari duplo, ali to je muka kada imaš mnogo stvari da vakumiraš.

Takođe nešto što sam naučio skoro, ta gruba, reljefna strana treba da bude okrenuta prema grejaču. U protivnom može lako da pusti vakum, što mi se dešavalo. Zato ova koju naručujem sad ima širi grejač. Neke sam vari duplo, ali to je muka kada imaš mnogo stvari da vakumiraš.

Kod folije u roli je hrapava strana s vanjske strane. Lakše je postavim u vakumirku, ako je hrapava strana gore. Nikad nisam gledao gdje je grijač, ali logično bi bilo da je s donje strane, a ne na poklopcu.
Neće mi se sada raspakiravati vakumirku. Nadam se da ću se kod idućeg vakumiranja sjetiti tvojeg savjeta i provjeriti gdje je grijač te isprobati vakumiranje s hrapavom stranom prema grijaču. :)

Duplo zavarivanje je sporo jer treba čekati da se grijač dovoljno ohladi, inače neće započeti zavarivanje. Nemam puno pa to istrpim.

Meni nikako ne otvara .
Ni meni .
Mada mi se čini da Marko 2x kopira iste linkove .
Verovatno treba neki od ovih
bb18b75f0faf35d5009d5d833ecfc966.jpg

Ne vredi ništa .Postavim sliku na ibb,izaberem link za forum ,postavim na forum .Neko vidi ,neko ne .Ja ne vidim ni moje slike ali ni tuđe ,nikako.
Probao sam preko Chrome i preko Edge.Nema slike.

Ne vredi ništa .Postavim sliku na ibb,izaberem link za forum ,postavim na forum .Neko vidi ,neko ne .Ja ne vidim ni moje slike ali ni tuđe ,nikako.
Probao sam preko Chrome i preko Edge.Nema slike.
Probaj preko aplikacije Tapatalk .
Direktno kacis fotografije bez tih hosting adresa koje čas rade čas ne ( a i puno brze )
Tek ovo sto Srdjan kaci nema sansi da se vidi

Hvala vam Srdjane na svoj pomoći do sad a za slike naravno i za to hvala , ja i pojmovi iz informatike se bas nesto ne slazemo ko kad sam usao u pdv a knjigovodja sve strucno objasnjava a ja kao onaj bosanac kad su ga pitali jel znas engleski a on kaze ma samo govori jes jes.

Kod folije u roli je hrapava strana s vanjske strane. Lakše je postavim u vakumirku, ako je hrapava strana gore. Nikad nisam gledao gdje je grijač, ali logično bi bilo da je s donje strane, a ne na poklopcu.
Neće mi se sada raspakiravati vakumirku. Nadam se da ću se kod idućeg vakumiranja sjetiti tvojeg savjeta i provjeriti gdje je grijač te isprobati vakumiranje s hrapavom stranom prema grijaču. :)

Duplo zavarivanje je sporo jer treba čekati da se grijač dovoljno ohladi, inače neće započeti zavarivanje. Nemam puno pa to istrpim.
Obično je dole grejač. Mada na ovoj što sam drugaru poručio sa Temu grejač je sa gornje strane. Trebalo bi da bude braon mrežasta traka gde je grejač, a crna guma na drugoj strani.
Ja ću da naručim ovu. Inače ova cena je povoljna. Obično ovakve idu za 7-8000. Ima dva kompresora (vakuma) i deblji grejač.

Nazad
Vrh