Dok sam bio mlad, česta pojavaumocio na kratko i izvadio odmah ali se nije nista osecalo...kao da glazira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dok sam bio mlad, česta pojavaumocio na kratko i izvadio odmah ali se nije nista osecalo...kao da glazira
Nikako. Samo operem i u mlaku vodu pre punjenja. Pre sam ih drzo u sirce belo vino luk beli crni. I nisam primetio razliku, tako da se ne cimam vise. Samo operem i punim. Ja ne osetim taj smek, i meni je bolji, ukusniji kulen iz kate nego iz kolagena@zeljko_srb Kako pripremaš prirodna creva za punjenje, tj.kako ih pereš da se kulen ne oseća i ne kvari kasnije?
Ja sam imao veoma loša iskustva sa katama, creva prana krečom, držana u sodi, sirćetu, crnom luku i opet se kulen osećao pa sam se prebacio na kolagen.Jeo sam x puta kulen u kati koji je bio fenomenalan a isto tako sam dosta puta naišao i na onaj koji se baš osećao.
Fruska gora. Ruze vetrova... ima promaje uvek.Мислим Град,Село...неће бити у подруму јбт
Je l tu pise kulture 3,75g?Drugaru pomogao da napravi turu kobasica. Zaklao jarca 2,5 god star. Ustrojen pre 2 meseca. I uzeo je oko 13kg konjetine. Ukupno mase 26kg. Pola pola jarac konj. Zacin i mere su na slici na papiru ako nekog zanima.
Probali smo odmah koji par na tiganju da proprzimo. Par ekselans! Ovo i svinjske kobaje, **greška i oko razlika.
Jedino sta jos nikad nisam video da neko stavlja u kobasice, to je crni luk u prahu. Ukus fantazija. Nece ih dimiti vec samo na promaju na susenje. Jako me zanima kakve ce biti kad prodje zrenje itd...
I ja napravio gresku slicnu ove godine. 8kg ovcetine i 5kg svinjetine da probam mesavinu. S pocetka odlicne kobasice al kad se loj posle dvadesetak dana stegao. Lebe mekani! Kad stavim u usta odmah nagon za pegliranje. Volim jagnjetinu, ovcetinu i tako to al frisko peceno/kuvamo a ovo davi kako je tesko@zeljko_srb Ja sam jedno godine ubacio 5kg ovcetine na 20kg svinjsko i na kraju nismo mogli da ga jedemo. Mogu da zamislim jarac i konj i to bez dima
LOJ ubijaa!! 🫨
Samo kuvano,przeno.. itd
DaJe l tu pise kulture 3,75g?