emigrant
Član
Jeste,sve je od prošle godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veoma korisna knjiga ,slike objavljene u ovoj temi zavrsile u knjizi....
https://ibb.co/CMDbmSh]
[/URL][/url]
Koga interesuje da naruči neka proba preko jedne knjižare
ivica@knjizaranova.hr
Knjižara Nova, Osijek
Trg Ante Starčevića 4
te/fax: 031 211 380
ured: 031 209 811
Ja sam probao par jeftinih varijanti sve one seku kad je kulen suv i dobro sjedinjen.
Ali kada nisu sve ovce na broju, priblemi.
I na kraju se oprostim od 250 evrica i kupim zglavniju.
Ova sve sece u svako doba....
Koju si kupio i kako se pokazala?Ja sam jurio da kupim mesoreznicu i na kraju kad sam je kupio nisam 10 puta sekao sa njom. Aj kad imas vise od 10 gostiju,ali kad dodje 4-5 ljudi,to nozem iseckam za 10minuta,a za masinu mi treba 5 minuta da je lepo operem. I ovako kombinujem na ovalu kulen,kobasica,slanina,pecenica,vrat,svakako ne moze sve da se sece na masinu.
Po meni nije nista posebno imati je u kuci,puno mesta zauzima,a slabo se koristi.
Koju masinu koristis?Kod mene ima "posla".Kad imam vremena isečem slaninu,šunku kulen... izvakumiram pa u frižider.Kad treba samo izvadimo iz frižidera a i ukućani više vole (a i bolje jedu) kad je naseckano.A i za pripremanje nekih kulinarskih đakonija treba tanko isečeno,naročito slanina.
Danas se malo seckalo.
Mi to ne praktikujemo to iz salamure ide u pusnicu i to je to...Dali šunke stiskate u presi pre sušenja
Sledeći put,gledaj da bude manje masnoće.Iskreno jedan mesar mi je napravio i smuckao to. I nakon toga napunio. Moje je bilo da zakoljem odkostim i odnesem meso. Ja sam ga susio. Iskreno ne znam sta je sve stavio, jer nisam mogao ja da mesam 65kg mesa.
Gorenje,mislim da je bila oko 10000.00Koju si kupio i kako se pokazala?