Rešio seljak da se ženi

од таквих рачуница и народних веровања-изрека-мудрости слаба је вајда. столе77 само напред, гурај!
 
Da se prikljucim malo i ja, ako mogu da pripomognem nekim savetom ,a da izbegnem da se pravim pametan,sto mi nije namera.Imam 54.god i zenio sam se ,na moju nesrecu 2 puta,drugi brak mi je fala bogu o.k. I dok sam bio mladji ,a i sada, volim da pricam sa zenama, bilo iz kog miljea staleza ili doba starosti , sa ili bez pretenzija,na tome zameram mladicima ,nedostatak komunikacije, ali prave.Kao prvo,pisacu u jednini,fiksiraj dve tri , ima nije da nema,ako nije u tvom sokaku ,mozda je u drugom ,trecem,raspitaj se za sklonosti devojke,knjizevnost ,muzika ,sport.Budi ljubazan sa njenim roditeljima,sa ocem prodiskutujes par reci o trenutnim radovima u polju.Ne brkaj po proslosti.Pogledaj kad se skida kukuruz u jesen dali je na prikolici,kad se kruni dali je na tuluzu ili sa materom prinosi rucak.da skratim budi fin i kad ona nije,tek onda si frajer,ma moras malo i da glumis i komuniciraj komuniciraj.Samo nemoj molim te o traktoru tvom od 100 i nesto konja, o ceni semenske robe i politici.Od dva tri fiksa ,mozda ce jedan da dodje,iz keca u dvojku,kec si ti prijatelju.Ako se i jednom ovo dopadne ,uspeo sam.Pozdrav.
 
Ljudi sistem za ženidbu je prost. Ako neće koju ti hoćeš ima koja hoće tebe. E al u mom selu seljaci ne razmišljaju tako kad imaju 25god. Svi bi neke manekenke dame i tako to. Kad dođe 40 gotovo prošo voz. Znači ko god je hteo da se oženi oženio je se. Samo najbolji momci se žene iz svog sela.
 
Ja sam imao ludu srecu.Ozenio sam se(2008g) sa 22 a ona imala 16.5 godina...I Bogu hvala sve je OK.:cool:
 
Svaka cast Milose , i da ti cika pera isprica jednu izreku koja kaze ,nema neosvojivih tvrdjava ima samo losih osvajaca. Zenite se deco , radjajte potomke , i zivot dobije drugu lepsu dimenziju i pravi smisao....aj zdravo
 
ко се рано оженио и ко је рано доручковао никада се није покајао :ppozdrav:
 
Imam jedno pitanje a sarbanca ali ozbiljno.Kako neko da zna koja ga hoce ako se ne javi,koga da pita da mu kaze koja hoce njega?
 
ama prijatelju išti redom pa di upali(ili opali ne znam kako je bolje da se izrazim)
 
U okviru ove teme jedan vic. Ostao Haso udovac i rešio ponovo da se ženi .I tako svako veče menja on da bi našao pravu zamenu za majku malom Muji. Pita njega mali Mujica .Babo ,babo kako ti to svako veče uspeš da menjaš žene? Kaže njemu babo Priđeš i kažeš daš nedaš ako neda pošalješ u p.m i teraš dalje dok ne nađeš koja da .Krenuo mali Mujo očevim stopama i tako redom pita daš nedaš i redom tera u p.m. e sad gle čuda pita jednu daš nedaš ,a ona mu odgovori dam e pa onda idem ja u p.materinu. Nije mu babo objasnio sve.:osmeh::ppozdrav:
 
Imam jedno pitanje a sarbanca ali ozbiljno.Kako neko da zna koja ga hoce ako se ne javi,koga da pita da mu kaze koja hoce njega?
. Prijateljski da ti kažem. Kao prvo treba da sagledaš svoje mogućnosti. Drugo gledaj da devojka bude pribliznih godina i obrazovanja. Raspituj preko rođaka i prijatelja poznanika. Kad stupiš u kontakt za 5 minuta ćeš videti kakvi su izgledi. Ako je devojka raspoložena za razgovor to se odnah vidi. Pričaj joj ono što svaka žena voli. Da je lepa da je pametna i da je kao stvorena za tebe. Nepitaj mnogo za prošlost i ne pominji bivše švalerke i devojke čak iako te ona pita kazi neznam nisam itako to. Ako tražiš naći ćeš. Jedan moj poznanik skoro našao zenu i to dobru preko interneta. Neće ti nijedna doći na kapiju sama da te nudi. Ja nisam tako mlad a još manje lep i zgodan al mi se čini da bi nedaj bože da zatreba našao ženu. Još jedan savet nikad nemoj da piješ pred devojkom. Omaće ti da lupiš nešto sto netreba. Ako si me pitao ozbiljno ozbiljno sam odgovorio. Sa srećom pa zovi na svadbu!
 
sumadinac,ako si realan vidi gde si kakav si,pa trazi sebi para,i da znas,jeste premijer liga in ali sto ima dobrih igraca u drugoj i trecoj ligi,potrazi...i da ponovim...nema neosvojivih tvrdjava ima samo losih osvajaca
 
Da iz Srbije. E sad na koju foru to sa internetom neznam. Verovatno imaju neki forumi ili sajtovi sa oglasima.
 
Ma ima na WWW LICNI OGLASI.to je da ne poverujes kolko zenski traze muskarce.
 
Nazad
Vrh