Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ми у Србији се много оптерећујемо традицијом, обичајима, шта ће комшије рећи, рођаци.. Да би се оженио мора бити свадба са много званица. Мораш бити "србенда". По могућности да свадба буде већа од комшијине "да комшији цркне крава". Па ја питам: да ли се ја женим због села или због себе? Ја сам се ожнеио пре мање од годину дана, пре месец дана ми се жена породила. Кад сам се женио нисам имао новаца ни за једно прасе. Било мало печења из шпорета, колача, торта.. пива, вина да се убијеш, флаша шампањца. Од гостију само кумови, родитељи, двоје комшија. Бурме од белог злата, прелепе, не прескупе. Оженио сам се из љубави. Много се волимо, поштујемо, дете расте, а ја седим, ћелавим. Године иду. Имам 34 године. Следеће године планирам да крстим дете и да уједно склопим брак у цркви нашој православној. Све натенане и полако. Нема ништа од тога да водаш девојку 4-5 година и да ниси ожењен. Напиј се, зажмури, и сутра се пробуди са бурмом на руци. Скромност и љубав нека буду наш императив. Поздрав