rebeljac
Član
од таквих рачуница и народних веровања-изрека-мудрости слаба је вајда. столе77 само напред, гурај!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Е баш су се усрећили, сваки дан да слушају звоцање таште.Samo najbolji momci se žene iz svog sela.
ama prijatelju išti redom pa di upali(ili opali ne znam kako je bolje da se izrazim)
Mada je sansa i 5 posto dobro je, samo ako zabacis udicu na sto vise mesta .Ko ne peca nema sanse ni da upeca.....i šansa za dobitak 50:50...
. Prijateljski da ti kažem. Kao prvo treba da sagledaš svoje mogućnosti. Drugo gledaj da devojka bude pribliznih godina i obrazovanja. Raspituj preko rođaka i prijatelja poznanika. Kad stupiš u kontakt za 5 minuta ćeš videti kakvi su izgledi. Ako je devojka raspoložena za razgovor to se odnah vidi. Pričaj joj ono što svaka žena voli. Da je lepa da je pametna i da je kao stvorena za tebe. Nepitaj mnogo za prošlost i ne pominji bivše švalerke i devojke čak iako te ona pita kazi neznam nisam itako to. Ako tražiš naći ćeš. Jedan moj poznanik skoro našao zenu i to dobru preko interneta. Neće ti nijedna doći na kapiju sama da te nudi. Ja nisam tako mlad a još manje lep i zgodan al mi se čini da bi nedaj bože da zatreba našao ženu. Još jedan savet nikad nemoj da piješ pred devojkom. Omaće ti da lupiš nešto sto netreba. Ako si me pitao ozbiljno ozbiljno sam odgovorio. Sa srećom pa zovi na svadbu!Imam jedno pitanje a sarbanca ali ozbiljno.Kako neko da zna koja ga hoce ako se ne javi,koga da pita da mu kaze koja hoce njega?
Како то, јел то типа Фејсбук. Јел из Србије или странкиња.Jedan moj poznanik skoro našao zenu i to dobru preko interneta.