Pa da Muccobieno poznat si mi po svaljivanju krivice na druge

Pametna,LEPA,ne gleda pink a iz domace seljacke kuci i opet ti nije valjala

Pametna,LEPA,ne gleda pink a iz domace seljacke kuci i opet ti nije valjala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

N.A. kakiš!!!North ARMY je napisao(la):Pa da Muccobieno poznat si mi po svaljivanju krivice na druge![]()
Pametna,LEPA,ne gleda pink a iz domace seljacke kuci i opet ti nije valjala![]()

Bilo i bice.PIFTA je napisao(la):Kod nas se kaze. Od probiraca nema j....a![]()

nisu devojke za duži rok.Pametnoj kad tad dođe u glavu pa se opamete a za druge
Treba se manuti stereotipa o dobrim kolima i punom dzepu a o serijama da i ne pričam. Ispašće da nam je lakše naći razlog da joj ne priđemo nego da ostvarimo kontakt sa devojkom koja nam se dopadne.Da li mi u nečemu grešimo i da li smo egoisti. Treba li nešto menjati u shvatanju, mani Pink! Ništa tebe ne može naterati da nakaradno razmišljaš ako imaš dobru osnovu iz porodice i neiskrivljene vrednosti (citat).Pri tom nisam mislio na porodične vrednosti iz pretprošlog veka, ma kako to zvučalo vremena se menjaju.
ali posle svi razmišljamo dal su one za našu kuću. Probaj pa vidi ali uvek probaj i ne odustaj. Sve može da se dotera. ako ima volje. 
. Sto se tice Amerikanaca, nista mi se ne razlikuju od Rusa, Kineza, Bugara, ili Liliputanaca
.