Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko sam ja upoznat sa gruberima neka optimalna radna dubina sa radnim organima koji su široki tj. imaju tri dela po jednom telu je od 10-15 cm. , a kada se stavi samo koplje preporučena dubina rada je od 20-30 cm. izuzetno u lašoj zemlji do 35 cm. stim što se prvo preporučuje da se ide sa širim organima pa kasnije sa užim dublje - što se i preporučuje kod konzervacijske obrade zemljišta.Koja je max radna dubina kod grubera?
Evo nesto domace radinosti . Za moje potrebe ce da bude idealan , jos nema frezere no i to ce doci vremenom . Situacija je da pri ovoj suvoci ursuz ga nosi u drugoj brzini na nekih 15 do 20 cm oko 6 km/h uz max snagu jos da ima nesto da mu stalno odrzava dubinu isao bi ravnomernije citaj bez toliko cimanja . Kada sam ga malo podigao na hidraulik isao je i brzinu vislje a potrosnja je za sve oko 4 5 litara po kj ne znam tacno .
na ovoj parceli sam radio ne razbacene otkose jer nije bilo puno slame osim u dolini tako sto sam otkos hvatao sa krajem masine nije nesto lepo ali ce se razvuci na jos koji prolaz masine .
gde si kupio radna tela i pošto ?