1200€Lepo to ide, koliko je para gruber?
Sent from my S60 using Tapatalk
Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1200€Lepo to ide, koliko je para gruber?
Sent from my S60 using Tapatalk
Mislim da bi mogao da vuce 80ks ovaj gruber, dosta lako ide, lakse nego plug sa 3 brazde.Шта би могло од тих грубера да вуче 820 ?
Ima u oglasima Regent sa 11 i 13 radnih tela u tri reda. Ja sam prvo hteo da kupim veci, pa da skidam sa strane 2 tela, zato sto imam u planu veci traktor, a ovaj je mali, 1221 je siri i vise gazi.I meni je u planu gruber,mada za rusa od 130ks je jako mali izbor a da ima u 3 reda radne organe
Ovaj cak u 4 reda 13 organa 2.6mPosalji neki link
Obavezno, od grubera do kombajna.Mora to detaljno da se pregleda
Trebalo bi napraviti posebnu temu razrivaci,jer nisu bas isto sto i gruberi.
Znam ljude koji godinama bacaju NPK u proleće pred setvu,prinos ne izostaje.Sve zavisi od zemljišta i količine padavina.Svakako bi bilo mnogo lakse oranje na jesen. Ako planiras setvu soje onda nema potrebe za plugom, a ako planiras kukuruz onda vec mozes da razmisljas o oranju, mada...
Vrlo je diskutabilno pre svega zbog stanja NPK u zemljistu. Ipak gruber nece toliko spustiti fosfor kao plug.