markodanube
Član
- Učlanjen(a)
- 4 Dec 2009
- Poruka
- 490
KishRobert je napisao(la):nije moguce!
svasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):nije moguce!
svašta ili ne to ti je tako svuda pa i kod mene gde nema povrtara ali ima ovih sa repom a to ti je još i goremarkodanube je napisao(la):KishRobert je napisao(la):nije moguce!
svasta

kod nas su svi glavni putevi u ataru nasuti , niko prilikom oranja ne okrece vozilo na put a i ako to uradi bice s.maltretiran
imamo problema samo sa drvecem pored puta i to nam neresivo.Toga ima i kod nas,inace slazem se sa tobom.Preki putevi su nam losi,onda se gaze njive pored njih,a za lenije sto kazes treba ispred svoje njive svako da poravna.Ali....Chille je napisao(la):U ovoj temi moze svasta da se napise...
Da svako kraj svoje njive u prolece spusti stevospremac ne bi bilo problema, putevi di bili ravni...ali nece jer stedi taj je...i stevospremac...kad pre ce polomiti s opruge u njivi nego na putevim. Neverovatni su pojedinci koji spustaju plug na put i tako oru a put izrezbare...kao da su umetnici - a ne bi spustili spremac u prolece da poravnaju, i kada na uzgalvnicu poslednji prohod bacaju na unutrasnju stranu i ostave kanal uz put...a put vec uzi nego treba...

Ja bih najpre rekao kako te nije mrzelo da izlazis u takvu blatustinu da slikas traktor a posle bih pozdravio DTD i ostale cistace svih kanala u Vojvodini za koje smo (kako ko) platili odvodnjavanje.......miroslav k je napisao(la):sta reci na ovo, put pored kanala DTD od B. Petrovca prema Kisaču

.Ima i kod nas bisera posle kise pravac u atar da dobro izrije.
ja neznam kako ce se ljudi probiti sa manjim traktorima tu samo rus moze da prodje ovi iz vojvodina sume se moraju organizovati da tanjiraju sve glavne puteve izrise a nikom nepada napamet da ravna