Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zike je napisao(la):Bas je lepo videti tako sredjene atarske puteve.Ali kod nas u Golubincima je nemoguce tako nesto uraditi.
ima ih jos koji ravnajuzike je napisao(la):Nas clan Zlatko redovno ravna puteve ispred svojih njiva.Ali zato komsije kad dodju na njivu buduna njega jer moraju da
medje.koje on povadi.
![]()
Kolega kad ti sam kazes da ste organizovali urdjivanje puteva(ja u to nisam bio upucen,nisam znao a koliko vas je bilo i gde?) -i da mozes organizovati ekipu a ja tvrdim da je to tesko kod nas-zasto onda ne organizujes pa da vidimo ko ce da se odazove a ko necepaorpaor je napisao(la):Da ispravim Leku sa predhodne strane i da kazem da smo prvi put posle zilon godina organizovali uredjivanje puteva u jednom delu atara,a i ove godine cemo ako bude srece. Tako da bi kolega Leka mogao organizovati drugu ekipu da odradi drugi deo atara (bares).
zike pored moih njiva mozes proci 60km/h autom bez problema isto kao i kod copezike je napisao(la):Ko jos ravna ti![]()
Pa kad vi imate velike i siroke njive a sta da radimo mi koji imamo male i uske njive.nikola indjija je napisao(la):zike pored moih njiva mozes proci 60km/h autom bez problema isto kao i kod copezike je napisao(la):Ko jos ravna ti![]()
![]()
Ili iz atara..............tibor je napisao(la):Džabe ravnjanje,uvek se nađe neko,ko mora po kiši u atar
Neznaju ni oni sta rade...............Matić je napisao(la):Ovde obavezno nekoliko pojedinaca odmah posle kiše pale traktore i pravac atar![]()
Nije mi samo jasno šta rade osim što uništavaju puteve
![]()