Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zike je napisao(la):Bas je lepo videti tako sredjene atarske puteve.Ali kod nas u Golubincima je nemoguce tako nesto uraditi.
ima ih jos koji ravnajuzike je napisao(la):Nas clan Zlatko redovno ravna puteve ispred svojih njiva.Ali zato komsije kad dodju na njivu budu na njega jer moraju da medje.koje on povadi.
Kolega kad ti sam kazes da ste organizovali urdjivanje puteva(ja u to nisam bio upucen,nisam znao a koliko vas je bilo i gde?) -i da mozes organizovati ekipu a ja tvrdim da je to tesko kod nas-zasto onda ne organizujes pa da vidimo ko ce da se odazove a ko necepaorpaor je napisao(la):Da ispravim Leku sa predhodne strane i da kazem da smo prvi put posle zilon godina organizovali uredjivanje puteva u jednom delu atara,a i ove godine cemo ako bude srece. Tako da bi kolega Leka mogao organizovati drugu ekipu da odradi drugi deo atara (bares).
zike pored moih njiva mozes proci 60km/h autom bez problema isto kao i kod copezike je napisao(la):Ko jos ravna ti
Pa kad vi imate velike i siroke njive a sta da radimo mi koji imamo male i uske njive.nikola indjija je napisao(la):zike pored moih njiva mozes proci 60km/h autom bez problema isto kao i kod copezike je napisao(la):Ko jos ravna ti
Ili iz atara..............tibor je napisao(la):Džabe ravnjanje,uvek se nađe neko,ko mora po kiši u atar
Neznaju ni oni sta rade...............Matić je napisao(la):Ovde obavezno nekoliko pojedinaca odmah posle kiše pale traktore i pravac atar Nije mi samo jasno šta rade osim što uništavaju puteve