Па некоме јесте, а није лепо да се то примети.
Ocekujem da pojedini clanovi iz uprave sela se ponove i ove godine sa nekim sitnicama tipa auto, letovanje u Spaniji itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Па некоме јесте, а није лепо да се то примети.
Tako je i kod nas bilo dok nismo prvi put krenuli u ravnanje, a posle svi drugačije na to gledaju, jer kada se poravnju putevi, do njive se vozi kao po asfaltu. Evo sada su tokom zime putevi samo malo razvaljeni, i svi psujemo kada idemo njima, jer smo navikli da se po njima vozi kao po autoputu.Nisam bio na sastanku udruzenja u ponedeljak povodom ravnanja puteva,a necu ni ici da ravnam jer 90% clanova ne poravnaju puteve ispred svoih njiva,pa necu im ja valjda ravnati kada ni oni sami neravnaju.Ja sam moje puteve pored moih njiva pre neki dan presao sve negde i desetak puta
Kod nas ima puno duvana on se bere i kada pada kisa bez obzira na blatoGde ima puno povrtara u ataru i zalivnih sistema, dzabe 6 akcija ravnanja puteva kad prva kisa padne oni ili moraju ili hoce da idu na njivu. Kada svi ljudi oru oni vade sargarepu i seku kupus i ti isti putevi budu unisteni da manji traktor ne moze da ide tim putem.
Gde ima puno povrtara u ataru i zalivnih sistema, dzabe 6 akcija ravnanja puteva kad prva kisa padne oni ili moraju ili hoce da idu na njivu. Kada svi ljudi oru oni vade sargarepu i seku kupus i ti isti putevi budu unisteni da manji traktor ne moze da ide tim putem.
Da li su urednici ovog foruma iz S.Pazove ucestvovali?Tako je i kod nas bilo dok nismo prvi put krenuli u ravnanje, a posle svi drugačije na to gledaju, jer kada se poravnju putevi, do njive se vozi kao po asfaltu. Evo sada su tokom zime putevi samo malo razvaljeni, i svi psujemo kada idemo njima, jer smo navikli da se po njima vozi kao po autoputu. Ja na ravnanje gledam tako, da mi se to vreme i gorivo potrošeno u ravnanju, višestruko isplati kada posle tim putevima idem bar tri puta brže, i nekrljam mehanizaciju po rupama. Najteže je prvi put se organizovati, a već iduće godine kada ljudi vide da je to stvarno dobro, ide već mnogo lakše, a još ako se posle napravi neko druženje ...