Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad kazete da se svaka druga lopatica pomeri za jednu rupu nazad(rasipac sa 3 rupe na disku) sta da radimo mi sto na rasipacu odnosno disku ima 6 rupa?
Kod ormarica plasticni oko 50e.Posto je kos za megametal rasipac 300 litara inox ili plasticni
Kad ovako nosite pun rasipac od kuce do njive, da li ga prvo rucno rasklimate ili samo ukljucite i gas?Ovako 4km druskavim putem.7 dzaka u rasipac plus tri na njega.
Samo ukljucim i gas.Kad se napravi mesta u kosu sipam i ostala tri dzaka.Jbg tako sam morao nisam mogao naci pomoc u prevozu.Kad ovako nosite pun rasipac od kuce do njive, da li ga prvo rucno rasklimate ili samo ukljucite i gas?
Plastika kao plastika ako je drzis na suncu ispuca ce.Ipak je to srspski proizvod ne nemacki ali,kolko para tolko muzike.Inace bio sam licno kod Ormarica,tj njegovog sina u pancevo i on mi je rekao da rasipace soli izvozi za Nemacku.I da Nemci tacno znaju sta hoce.Kod nas debljina zida cevi je 2mm nemac trazi 4mm,nece italijanske reduktore i tako...Cekaj da vidimo tu plastiku kako ce reagovati na toplotu(sunce)i minus zimi vreme ce pokazati meni se licno vise svidja ta varijanta plastike nego lima.
Imam,lose stranice a i gume mi propale.Cvejo moras kupiti spediter zakon za te stvari
Nije ovas,u pitanju je mesavina trave,deteline i lucerke...Bas ti sitan ovas,a i deluje da je pravo sa tavana.