Ut...li mat..i I oni I njihovi rasipaci kao da su suvo zlato I delovi male privrede su prepapreni, a koliko li su tek oridjinale...
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ovakav rasipač, i kad ga zatvorim do kraja on opet baca, koliko sam primjetio curi tamo ispod onoga što se okreće u sanduku kako to riješiti dali se tko zezao sa time? Nemogu sijati lucernu ili nešto takvo što ima sitno sjeme pošto curi i previše sa zatvorenim otvorima.
Jeste li nekad sejali lucerku ili neku drugu travu rasipačem?
Ja donekle mogu da razumem da ljudi poseju žito rasipačem, ali da seju neko sitno seme...
Bolje lepo izbeležiti pa nasejati ručno, nego rasipačem.
Prodacu ti ja jedan takav kao sto trazis u pola cene od novog ,i ovako mi samo smeta u hangaru.Sad kad me slog nije strefio. Pitam zastupnika za Vicon u Srbiji firmu iz N. Sada (mozete naci ime na internetu da ne reklamiram) koliko kosta model 10m sirine i 400-600kg da stane u kos. Kazu mi od 2500-2800e+PDV i dodaje kako nijedan nisu prodali godinama
(kg/ha x km/h x radna širina rasipanja)/ 600= kg/min
moj primer:
( 260 kg x 8.4 km/h x 30 m )/600 = 109.2 kg
NS-AGRO CONSULTING“ d.o.o. Novi SadJe l' mi mozete reci gde ste kupili taj Vicon?
U Slavonskom Brodu.Je l' mi mozete reci gde ste kupili taj Vicon?
Sad kad me slog nije strefio. Pitam zastupnika za Vicon u Srbiji firmu iz N. Sada (mozete naci ime na internetu da ne reklamiram) koliko kosta model 10m sirine i 400-600kg da stane u kos. Kazu mi od 2500-2800e+PDV i dodaje kako nijedan nisu prodali godinama