pocerina
Član
Imam ja takav samo je plav, lepo sluzi, kod men godisnje razbaci oko 30 ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma i nije za nista ja sad remontujem jedan a delovi nedaj boze skupi,ima neke plastike dole za pustanje vestaka 5000 din kostaju a krte lome se samo tako
Evo meni se desilo pre par nedelja.Jedva smo razradili da krenu tanjiri.Moj je Žarko Zlatar "Vihor",1981-e kupljen nov.Ne moze da bude isti ako je sa jednim diskom,ovde se jedan disk okrece u levo a drugi disk u desno,tako da je jako velika razlika.
Da li se vama koji posedujete ovakav rasturivac desavalo da vam zapeku diskovi?
Gde si kupio plastike ?Ja sam takav kupio neispravnog prošle godine i sredio. Jesu skuplji zupčanici nego za običan jednoredni, pisao sam detaljno u ovoj temi i stavio slike pa izlistaj ako te zanima. A te plastike sam kupio crne i dobre su.
Komšo videli su oni takav rasipač,nema potrebe da stavim slike.Nas uvazen clan Kris80 se ponovio!Kupio rasipac mineralnog djubriva AMAZON ZA-X 900 litara.Ja mislim da je red da postavi slike!!!(cestitam komso)