Rasipači mineralnog đubriva

Nisam zvao jer sve čekam da neko od Bečejaca ko je to video uživo iznese utiske.Na oko mi deluju krajnje jednostavni ,a samim tim i dobri.Ne vidim nigde na slikama unutrašnjost koša pa ne znam kakvi su mešači.Vidim da im je pogon izvučen direktno sa pogona lopatica i to mi se baš ne sviđa mada i sa takvim patentom mogu da rade godinama.

Rasipaci su turske proizvodnje,sve koje vidis su prodati u utorak stize sledeca tura.Inace firma koja ih prodaje je MGM Plamen.Kada stignu sledeci oticu da vam ih detaljnije slikam koga sta zanima.

Mene interesuje unutrašnjost koša i da se vidi mešač i rupe gde curi đubrivo_Ostalo mi je sve jasno.

Ovaj veći na točkovima je skoro isti kao moj, a to izgleda ovako
230220131559.jpg

230220131561.jpg

prekopirali Amazone.
Ovaj manji mi deluje dosta lošiji, nema takve diskove, mešači su mu oni odozdo, mehanizam za doziranje je drukčiji, hidraulika,...

ZA-X 900 litara 3800+PDV kardan,svetlosna signalizacija,hidraulično otvaranje-zatvaranje,rešetke u sanduk,lopatice duže.
ZA-M 1000 litara 4800+PDV kardan,svetlosna signalizacija,hidraulično otvaranje-zatvaranje,rešetke u sanduk,lopatice duže.
Nadogradnja 350 lit. za ZA-X 360 evra+PDV
Nadogradnja 500 lit. za ZA-M 400 evra+PDV

Ostale rasipače nisam pitao.:cao:

Još jednu malu tajnu ću vam odati vezano za Amazone i Čenej.Na moje prijatno iznenađenje radi tamo jedan naš uvaženi član sa foruma.:ppozdrav:

ja sam bio pre 15 do 20 dana tamo, i nikoga nisam video, bilo je 3 polovna traktora, 2 nova cini mi se, a od ljudi nikog na vidiku.

ZA-X 900 litara 3800+PDV kardan,svetlosna signalizacija,hidraulično otvaranje-zatvaranje,rešetke u sanduk,lopatice duže.
ZA-M 1000 litara 4800+PDV kardan,svetlosna signalizacija,hidraulično otvaranje-zatvaranje,rešetke u sanduk,lopatice duže.
Nadogradnja 350 lit. za ZA-X 360 evra+PDV
Nadogradnja 500 lit. za ZA-M 400 evra+PDV

Ostale rasipače nisam pitao.:cao:

Komso ti si meni sumljiv, jel hoces da kupis rasipac?!:ppozdrav:

Ma može da završi posao i na većoj površini.Ako je mesto gde se prodaje daleko od tebe koštaće te kao da uzmeš nov Megametal.

Nazad
Vrh