Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ureu bacaju 15m maxKupuješ lopatice na tanjiri za daljinu od 18 do 24.
Ima ko ostavlja stalne tragove pa po njima se uvek i u svim operacijama gaziDjubrivo se baca pre prskanja, tako da je svejedno koliki je zahvat ciklona.
Inace posle prihrane ide valjanje.
aha aha, u pravu si, malo je nedoreceno pa bi bilo logicnije da su napisali rasturac stajnjaka nosivosti 4t ... prva pomisao mi je bila da se odnosi na neke vucene rasipaceU uredbi se misli na rasturače stajnjaka, a ne na rasipače mineralnog djubriva.
Tacno je ovo sto kaze talianu,ja imam takav nosivosti 500kg i zadovoljan sam kako radi odnosno razbacuje imam ga tri godine jos uvek izgleda kao nov! Doplata za prohrom je 60 evra!Da, ali uslov da uzmeš i prohromski tanjir i lopatice,još nekih 60 eura doplate.
Ja imam identican tvom.To koliko su rucice otvorene moras sam da utvrdis,jer nije ista brzina tvog i mog traktora,nisu isti obrtaji kardana....A to direktno utice na kolicinu rasturanja.
jesi zavao da se raspitas?cena je primamljiva....Pa nije skupo ukoliko je iole kvalitetno.Cena je 1500evra sa PDV-om.Pa kad odbiješ PDV dođe veoma pristojna cena.Za te pare se ne može naći ni polovan.
Dragane82 koliko bi koštao ovaj Lelly u Srbiji?