Rasipači mineralnog đubriva

Bravo , bravo , bravo. :ppozdrav::ppozdrav: nemam reci.

Djubrivo se baca pre prskanja, tako da je svejedno koliki je zahvat ciklona.
Inace posle prihrane ide valjanje.

Majevicin rasipač je PRESKUP, a i lopatice su mu naopako :haha:. Na ovom sistemu kao kod Amazone, Majevica, Tecostar, i dr., se širina zahvata podešava promenom ugla lopatica, i sa ovim setom za 18-24, UREU baca ladno preko 30 metara.

Ma i kod nas se nekad uklapao zahvat Morava prskalice i Hmezad ciklona, ali nije to bas bitno.
Jedino je lakse raditi po istim tragovima

Stigao rasipač od Ormarića! Prvi utisci odlični!
Cena 310e, garancija 3 godine, od prohroma je dno koša, disk, lopatice, zatvarači, šrafovi. Doplata za sito 10e. Trenutno nema točkova pošto je alat za njih u kvaru ali nabavićemo ih negde drugde.
Dostava 1650din.
Molio bi one koji vec imaju ovakav da mi kazu na koji broj namestiti ručice da bi bacao 100 kg ana po jutru.
IMAG0663_zpsfcac7a75.jpg
IMAG0664_zps9e4f0d33.jpg
IMAG0665_zpsa509f8ba.jpg
IMAG0666_zps16382428.jpg

Ja imam identican tvom.To koliko su rucice otvorene moras sam da utvrdis,jer nije ista brzina tvog i mog traktora,nisu isti obrtaji kardana....A to direktno utice na kolicinu rasturanja.

Ja imam identican tvom.To koliko su rucice otvorene moras sam da utvrdis,jer nije ista brzina tvog i mog traktora,nisu isti obrtaji kardana....A to direktno utice na kolicinu rasturanja.

OK to je jasno da moram sam, ali mislio sam čisto orijentaciono i da čujem vaša iskustva. Nosiće ga ferguson pa možda neko baca baš sa njim. ;)

Kolica su identična kao na TecoStar-u, takva ista pravim sebi, a rasipač se malko razlikuje u ramu, mada ostalo je skoro identično, pa bih rekao da je neki ogranak Turskog proizvođača.

Pa nije skupo ukoliko je iole kvalitetno.Cena je 1500evra sa PDV-om.Pa kad odbiješ PDV dođe veoma pristojna cena.Za te pare se ne može naći ni polovan.
Dragane82 koliko bi koštao ovaj Lelly u Srbiji?

Nazad
Vrh