Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ti se kaže ako ti treba na 15mMeni interesuje drugo posto sam rasipac baca od 10 do do 20 m, a ima 5 pozicija
ako sam dobro shvatio ovaj farm manager...kod kuce na laptopu nacrtas polje tj međe sa svih strana i kad dodes na polje traktorom samo izabares taj zadatak? nema potrebe za pravljenjem onih AB linija na njivama?FJD navigacija ima sve to u ponudi, plus jos mnogo toga. Radi perfektno, bez greske, sa odlicnim interfejsom, pride ima ima i Farm menager. Daleko je jeftinija, nemerljivo. Kinezi je gotovo svakodnevno usavrsavaju i ovih dana bi trebalo da dobijem i podrsku za Agromehanikinu prskalicu, ali ne nekim dodatnim uredjajima, nego prostim povezivanjem navigacije i racunara od prskalice.
Cekaju kisuJa ove godine u nasem ataru nisam sreo nikoga sa rasipacem vestackog djubriva.![]()
Orijentacije radi, ja sa IMT 542 bez tegova nosim Amazone ZA-F 604 sa maksimalno 450kg đubriba. Rasipač je težak 170kg i nosivosti 800kg.Da li moze ferguson da nosi stariji rauch rasipac od 800kg? Znam da ne moze 800kg to sam cisto napisao zbog gabarita
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Tezinski su sigurno slicni, ne bih punio rasipac vise od 300kg posto prikolica sa djubrivom svakako ide i nema smisla da se preopterecaje, vece parcele bi bacao na dva puta kao sto sam radio i sa mali rasipacOrijentacije radi, ja sa IMT 542 bez tegova nosim Amazone ZA-F 604 sa maksimalno 450kg đubriba. Rasipač je težak 170kg i nosivosti 800kg.
Ni Rauch nije lakši od Amazone-a.
Ako misliš na rasipač od 800 litara, može.Da li moze ferguson da nosi stariji rauch rasipac od 800kg? Znam da ne moze 800kg to sam cisto napisao zbog gabarita
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Na to sam mislioAko misliš na rasipač od 800 litara, može.