Koliko uzoraka zemljista uzimaju na hektar površine da bi napravili te mape?Livona mi pravi mape za varijabilno đubrenje, sada moram da kupim i licencu za varijabilno đubrenje
Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko uzoraka zemljista uzimaju na hektar površine da bi napravili te mape?Livona mi pravi mape za varijabilno đubrenje, sada moram da kupim i licencu za varijabilno đubrenje
Samo ti se kaže ako ti treba na 15mMeni interesuje drugo posto sam rasipac baca od 10 do do 20 m, a ima 5 pozicija
Zavisi od zona. Prvo zoniraju parcu. Nemam pojma, tri cela dana su uzorkovali 70ha, na oko 35 +,-- parcela.Koliko uzoraka zemljista uzimaju na hektar površine da bi napravili te mape?
Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
ako sam dobro shvatio ovaj farm manager...kod kuce na laptopu nacrtas polje tj međe sa svih strana i kad dodes na polje traktorom samo izabares taj zadatak? nema potrebe za pravljenjem onih AB linija na njivama?FJD navigacija ima sve to u ponudi, plus jos mnogo toga. Radi perfektno, bez greske, sa odlicnim interfejsom, pride ima ima i Farm menager. Daleko je jeftinija, nemerljivo. Kinezi je gotovo svakodnevno usavrsavaju i ovih dana bi trebalo da dobijem i podrsku za Agromehanikinu prskalicu, ali ne nekim dodatnim uredjajima, nego prostim povezivanjem navigacije i racunara od prskalice.