Rasipači mineralnog đubriva

Ja sam moj platio prošle godine 4000€ isto 1500pro ali bez blatobrana i dobio povraćaj 50% od ministarstva tako da je ok cena kad tako izađe.
Radio sam prošlu godinu sa njim i pre neki dan bacao 20:20:0 kad naštelujem po aplikaciji u kilu baci skoro.
Za sad sam baš zadovoljan

Mi smo limiter na donderu napravili sami I radi posao, svako zrno djubriva ostane u njivi. Stavlja se na sredinu rasipaca pa jedino je neophodno da se malo gazi i komsijina njiva sa jednim tockom ako bas hocete na sam sklad da bacite djubrivo. Mana mu je ,sto trazi rucno skidanje i stavljanje na svakoj parceli.

Sent from my WP32 using Tapatalk

Mi kad smo kupili Kubotu uzeli i taj dodatak za razbacivanje do međe (Trim flow) i ja odem sa 150 kg mapa da razbacam na jutro ipo i pametnjaković spustim taj graničnik i odem do komšije i ono stvarno baca lepo samo kod mene . Odem do kraja, okrenem nazad i dođem do četvrtine parcele a ono nestalo đubriva. Zaboravio bitan detalj, kad se spusti graničnik on samo usmeri đubrivo da ne ide preko ali baca punu dozu... :ROFLMAO: Tu je mapa bačeno ekstra galantno... :ROFLMAO:

Nazad
Vrh