mixer87kac
Član
Tako je. Puna dzambovka perja (uree) ili kanta gvoždja (npk)....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel znate na koji broj ste otvorili?Kod mene je išlo 10% manje nego po aplikaciji,znači treba ga malo više otvoriti.
Pošto nema tog djubriva u aplikaciji,izabrao sam slično sa istom gramažom po litri.
Ima ga na Donderu. Koristan dodatak na rasipaču, u praksi radi odlično. Radim na 12 m i do komšije baci taman (ne računam par zrna).Da li neko ima limiter na rasipacu? Kakva su iskustva? Da li stvarno ne baca dalje od zadate daljine?
Први пут га користимо ове јесени.У односу на пре,права ствар.Бољи распоред до међе (по које зрно пређе)Da li neko ima limiter na rasipacu? Kakva su iskustva? Da li stvarno ne baca dalje od zadate daljine?
Ништа само ватрауопште није лоше мало прашине...Prilikom bacanja Elixir djubriva 6 24 12, sta koristite na Amazone fertilizer aplikaciji? Tamo nema takvih primera
Ja nemam bas neko pozitivno milsjenje o limiteru. Daleko je to da to bude u liniji baceno a pritom svuda ista kolicina. Ako nekom treba ja cu da mu prodam za upola koliko kosta nov.Da li neko ima limiter na rasipacu? Kakva su iskustva? Da li stvarno ne baca dalje od zadate daljine?