Imao sam ozbiljnog kupca, nisam hteo da prodam dok ne kupim zamenu a sada vidim da će ostati u avlijE, hleba ne traži a vrednost mu je kao solidan mobilni telefon što mi ne znači baš ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi mozda razmislio da prodas njive tako male ?I ja sam ostavio mali mega metal...100e me ne spašava,a imam dve njive od jutra i frtalj al na 800m,tako da su preuske da bi išao sa velikim...njive su 9 i 10m a rasipač veliki ispod 12 ne mere...
Može ormaric da bude prilično tačan, naravno ne 100%, svako drugo perce pomeris za jednu rupu i jednu rupu otvoris malkice manje i bude priblizno leva i desna strana.Маните ме приче да је Ормарић добар расипач, 2015 сам га купио читајући искуства форума и да је добар.. Расипач са једним диском не може да буде добар јер као прво не расипа једнако са обе стране и то што распе је далеко од равномерног расипања. Прошле године сам узео Сулкија и препородио се, боље и најјефтинији турски са два диска да га фарбаш сваке треће године него ти са једним диском.
Да напоменем само да сам пре Ормарића користио Викона лулаша.