Kad bude nesto sitno i ja kacim mali da ne prljam veliki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Losa zavrsna obrada, ne tako precizni kao neki ozbiljniji brendovi, losa farba, jako brzo krene rdja da probija svuda.. Uz dobro odrzavanje moze i on da potraje ali nije dzabe tako jeftin, malo je ulozeno u njega pa se malo i dobije za male pare..Pa dobro šta im je najveći problem ja imam ono sranje megametal sa jednim diskom i radi poso već 10godina na nekih 40jutara i još valja.jedino mu mana što ne dovatim sa sjedala iz zetora da zatvorim i to me nervira
I po pitanju farbe?Donder ako hoćeš da budeš miran po pitanju svega.
Najpopularnij turski rasipac,kopija Amazon Zam om u raznim kombinacijama.Sa prohromskim dnom i elektronikom i bez elektronike.Pomalo sklon rdjanju ali manje nego ostali turski proizvodjaci.Ko njega pravi
Donder je ceo odradjen masivan i jak,meni je pukao topling sa 1200 lit. i pao mi je u voznji na letnjem put na zadnju stranu.Samo smo ga podigli sa kranom i nastavio sam rad.Ima amazon sitem tanjira za vecom i manjom lopaticom za podjednako razbacivanje za razliku od karete i slicnih jeftinijih koji imaju 4 ideticne lopatice po tanjiru.Za stelovanje postoji aplikacija na guglu plej prodavnici.Sviđa mi se taj donder i cjenovno mi je prihvatljiv jedino ne znam zašto je toliko težak piše da ima 460kg dok drugi turci 200-260 pa pošto će ga nosit zetor 65konja jedino me to malo jebe