paorpaor
Član
Tesko je reci bez merenja. Izmeri koliko kg ima u litri. Onda ubaci u Amazone aplikaciju. Pogledaj i krupnocu granule. Obicno je ureja oko 0,8 kg/l mada moze biti i vise. Puno zavisi kakava je granulacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne pise odakle je ureja? Meni prosle godine isto bila agroglobe, ali pisalo da je iz Kazahstana, nasao je u aplikaciji.Vlasnici dondera stelovanje za ureju 46,2 N agroglobe koja je najslicnija granulacija da gledam iz aplikacije myspreader?
Moje iskustvo kaže da su inox navoji najgori od svih kad zapeknu.Opet to kod inoxa ide sporije, i poželjno je da vijak ne prođe maticu.
Pa dobro šta im je najveći problem ja imam ono sranje megametal sa jednim diskom i radi poso već 10godina na nekih 40jutara i još valja.jedino mu mana što ne dovatim sa sjedala iz zetora da zatvorim i to me nerviraRealno nista Mada i ja se razmisljam da uzmem jedan da premosti 4-5 godina..