Jel to cena sa Pdv? E sa tom nadgradnjom će da bude pravi.
no:no:no:no Cena je bez pdv-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to cena sa Pdv? E sa tom nadgradnjom će da bude pravi.
Napravi sam, idi vidi kako su Vlada i Sava napravili nadogradnju, kao original a kosta sigurno manje od 800 evra koliko nadogradnja kostaVlada BB
Hvala,jbga ali za swe ovo treba puno puno raditi.
Dragan 82
Njegova redovna cena je 5700 evropljana.
ZR-ac
Nisam uzeo posto nisu imali, ali nameravam da kupim nadogradnju od 1000lit + ovih 1500lit i onda
UnIvErSal 774
Od 18-24m sa ovim plocama.
Pa ne razbacuje vestacko djubrivo boja vec mehanizam ili ja mozda gresim...Sulky ima isto lepu boju. Nisam do sad naleteo na povoljne cene i nisam mogao da ih kupujem. Bio je jedan datrajali Rauch 1000l u jednoj garazi . Ja ga gledam a on svud zrdjao probam ja njemu diskove , a oni se otezano okrecu . Kazem ja garazisti dzabe da mi ga das meni ovaj ne treba. Kad danas vidim da ga kupila od njega druga garaza, bas se pitam sta ce da urade snjim?
Lackoigi čestitam, kada stiže prskalica u toj boji ?
Da li si možda uzeo i elektroniku za rasipač ?
Ne valja ti link!http://mail.open.telekom.rs/uwc/webmail/attach/UPUTSTVO_-_RG.pdf?sid=&mbox=moje poruke&uid=13&number=2&filename=UPUTSTVO - RG.pdf Evo kompletno upustvo za megametal dobio direktno od njih