nikola ilic
Član
Zbog toplinga,dal je odvijen ili zavijen,ako je zavijen vislji je i dalje baca i kontra,ispod svake slike stoji koliko metara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DRuže da nemaš slučajno tablicu za ovaj megametal rasipač pošto ga ija imam za moje potrebe je zadovoljavajući unapred hvalaSa jednim diskom rasipaci koji imaju 6 lopatica i dva otvora (INO ili Megametal i slicni) svaku drugu lopaticu treba staviti u srednju rupu, a ostale tri treba ( e jbg, ili otvoriti ili zatvoriti) ne sjecam se vise... Uglavnom, od kako smo to napravili, dosta ravnomjernije baca. kad smo isli u prihranu psenice da ne gazimo 15 tragova po njivi isli smo po tragovima prskalice a ona je 10m zahvata i rasipac je odradio posao vrlo solidno. ustelavali smo lopatice 15 minuta i nema vise problema, baca puno tocnije nego kad su sve lopatice na srednjoj rupi.
Obadva otvora otvaram jednako i samo picim.
Svakako razmisljam o kupovini rasipaca s lulom, jer ovaj megametal je toliko los, da je to sramota i slikati koliko je propao u 5-6 godina kako je kod nas...
Da promenis rasipac.ja imam nekakav talijanski sa 4 lopatice i dva otvora,lopatice su u srednjem položaju i uvjek baca više u desnu stranu neznam kako bi ga udesio zeza me prilikom prehranjivanja.Čito sam postove al izgleda da niko nije riješio nemaju dva usaglašena mišljenja.Zna li ko tačno šta treba bio bi mu zahvalan na savjetu.
Veci bacaju do 24m,manji 12m(mislim da urea nemoze toliko,lagana)imas na njihovom sajtu.
Pa zar nepise na nalepnici sa strane,koliko sta baca na kojoj visini rasturivaca i brzini kretanja,naprimer kod mene na broju 15,na visini od 78cm(tu ja zahvat 12m) i brzini od 12km/h,baca tacno 150kg/kj.