Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bih ujedao kada bi morao da bacam veštak brzinom od 6 km/h. 15,5km/h je brzina kojom razbacujem djubrivo,šta reći,uslovi dozvoljavaju.Ja ga štelam prema tablici, znači brzina 6km/h, visina od lule do zemlje 80cm, i širina bacanja 12m. Precizno je da ne možeš vjerovati. Ako ga spustim niže, treba povećati brzinu da bi količina bačenog gnojiva po ha ostala ista, a tu se već lako pogubiti...
Kakva je to lula od 2.5t ?A mislis da ja ne cuvam svoju mehanizaciju?U pitanju je vuceni Vicon sa lulom od 2,5 t
Verovatno od punjeno gvozdjeKakva je to lula od 2.5t ?
Kako kakva? Pa golema i najbrža.Kakva je to lula od 2.5t ?
Ima i Amazon takve. Da na pneumatske.@Srdjan Žorž
Mislis one Vicon pneumatske ?.
Nije se nešto proslavio sistem.Pisano je pre par god.u temi.Interesuje me da li neko ima iskustvo sa rasipacima koji imaju krila sa lulama slicno kao prskalica. Imam u planu da kupim jedan od 12m?
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Nesto kao na Zveger silo kombajnu, stelovanje ugla kacketa.Дали је неко правио систем отварања расипача на полугу преко сајле као нпр гас на фрези?Јел имате идеју како би се то могло направити?
Ne pamtim...Zbog cega ?.