Rasipači mineralnog đubriva

Podesi se ugao lopatica pomocu skale, a i vrlo je logicno. Sto veci ugao vise baca i obrnuto.

Pozdrav, da li neko ima iskustva za Mehanika Kozarska Dubica rasipačem?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Koja je razlika između Vicona PS 953 i 954 osim što je 954 noviji model? Da li im je isti ili sličan mehanizam tj. delovi? Da li su slične cene delova za remont kao što je Bojčetić naveo za njegov 602?

Imam problem sa reduktorom na Careta rasipacu.
Vec drugi put lomi zupcanike.
Slao na reklamaciju, uradili. Pa opet kvar.
Da li je neko imao slicnih problema?
I da li postoji neko resenje, osim zamene rasipaca?

Ma to je do kvaliteta materijala, isto kao i kod mene na Ontar rasipaču, dva puta sam mu menjao osovinu od 2013 godine a nije se naradio uopšte.... Žali Bože para samo eto, aj znaj...

Punim of kuce, ali be vidim kakve to veze ima, be sabija se djubrivo a I dole ima mreze.
Kardan nije predugacak.
I ja nesto mislim da je reduktor problem, da on nije u redu.

Da ima horizontalni mešač kao Donder ne bi se to dešavalo ja redovno kad idemo da razbacujemo đubrivo rasipač napunim kući i nema nikakvih problema već sigurno 7 god i još uvek radi kao prvog dana od održavanja jedino malo da se podmaže lanac.

Kakav lanac?
Ovaj nema nikakav lanac....
Jel mozes da poslikas kako je uradjen taj mesac....

lanac koji tera mesac dole na otvoru na Donderu, a inace Donder je 'preslikao' komplet sistem za razbacivanje od 'starijeg' brata Amazone

Ja sam punio kao kuće rau rasipač i na njivi se okreću diskovi bez problema a onaj zeleni italijanski sa jednim diskom na njivi ne možeš rukom da okreneš.

Jbt po oglasima kupis za 1000-1500-1800 eur rasipace boli glava,koji ce ti te leve marke ,uzmes Sulky,Rauch,Amazone....po neki deo ako bude potreban da se zameni,daleko da je to u losem stanju.To je definitvno bolje od novog nekog dno kvaliteta.

Drkas onu stvar,uvozio si masine a nisi npr uzeo neki Amazone za sebe,sipaj gde hoces,radi mu sta hoces a on i dalje meri njivu kada ga nastelujes,kvar,sta je to.
Dobio subvenciju opstine, zato kupio Caretu i usrecio se.
A pre toga imao Amazone, ali manjeg.
Posle zetve, uzimam opet nekog stranca, a ovaj u oglase.

Nazad
Vrh