nikola ilic
Član
Jbg,nezan je jako.
Amazone baca lepse od njega,ima bolji raspored,vuce Zmajevku punu vestaka,jak kao zemlja.
Amazone baca lepse od njega,ima bolji raspored,vuce Zmajevku punu vestaka,jak kao zemlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega, koje si ti godište?Ja kad sam radio sa njim,pola je koristilo Tornado pola bacalo rucno,tako da znam sta moze,probati jos nesto pa onda komentarisati.
Nikola je matora drtina sa bradurinomKolega, koje si ti godište?
Mislio sam da ima oko 30 godina kad on preko 80...Nikola je matora drtina sa bradurinom
Mi još uvek peglamo sa tornadom...Ja kad sam radio sa njim,pola je koristilo Tornado pola bacalo rucno,tako da znam sta moze,probati jos nesto pa onda komentarisati.
Ima vremena, usavrsices se i ti bajkaMi još uvek peglamo sa tornadom...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Ne mora se ništa skidati .Ima alat kojim se nabaci preko tog dela gde je matica,gurne se unutra i zavrne ,mislim da ima tri položaja.Za Rauch, Amazone sa dva diska treba veci traktor od 539 da baca vestak. Osnova kada sam se odlucio na totalni remont je ideja da sa 539 jos puno godina bacam vestak jer mi je 539 neophodan u vocnjaku pa da ne radi samo to, a u ratarstvu ga potiskuju velike masine polako.
Ima kocka koju je kiraj pokazao. Skine se plastika, odvije metalni obruc (koji se ne vidi od plastike) i time se steluje zahvat. Ceo posao je 10min kada sarafi nisu zardjali.
Mislim da ima 2 polozaja i sa tim stelujes sirinu 9 i 14 metara.Ne mora se ništa skidati .Ima alat kojim se nabaci preko tog dela gde je matica,gurne se unutra i zavrne ,mislim da ima tri položaja.
Vicon Sleutel - VN17895245 - Techniekwebshop.nl
Vicon Sleutel - VN17895245 | VN17895245 in Landbouw / Grasland- & voedertechniek / Zoeken op merk en model / Vicon / Kunstmeststrooiers / Kunstmeststrooier PS 02 - 03 - 04www.techniekwebshop.nl
Emigrant druze nemoj lupati gluposti.Da je lula bolja stavljala bi se na 'zvučnije' brendove a ne dva diskaI dalje ne pričamo o preciznosti,odnosno sklopu.
Evo ja sada javno pozivam,ko hoće da vidimo koji rasipač preciznije baci,ovaj s lulom ili bilo koji od ovih vaših s diskovima.