Attila
Član
Bilo je tu na forumu ne mogu se setiti neki član je stavio pneumatske cilindre i razvodnik u kabinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam ga na Vikonu,vikon baca 14m a ovi bacaju mnogo šire pa zato pitam.Ja vikon nisam zatvarao već na uvratinama isključim kardan,po ulasku u sledeći prohod uključim kardan i "pedal to the metal"Jel imas na viconu limiter?
Ako nemas nece ti trebati ni za novi
ja sam uzeo lopatice do 16m,hocu da ga nastelujem na 15 zbog tragova i prskanja.Mislim da za nase male njive nema potrebe za vecim zahvatima,jer ako ga naspes sa 1500lit ucinak je svakako velik a tih par krugova sto napravim vise nece uticati na taj dnevni ucinak.Nemam ga na Vikonu,vikon baca 14m a ovi bacaju mnogo šire pa zato pitam.Ja vikon nisam zatvarao već na uvratinama isključim kardan,po ulasku u sledeći prohod uključim kardan i "pedal to the metal"
Koliko brzo idete u radu sa ovim nošenim rasipačima?Ja sa vučenim vikonom idem 14-15 km/h,da li su te brzine izvodljive sa nošenim a da ne misliš da li će nešto otpasti?
ja sam uzeo lopatice do 16m,hocu da ga nastelujem na 15 zbog tragova i prskanja.Mislim da za nase male njive nema potrebe za vecim zahvatima,jer ako ga naspes sa 1500lit ucinak je svakako velik a tih par krugova sto napravim vise nece uticati na taj dnevni ucinak.
ja sam uzeo lopatice do 16m,hocu da ga nastelujem na 15 zbog tragova i prskanja.Mislim da za nase male njive nema potrebe za vecim zahvatima,jer ako ga naspes sa 1500lit ucinak je svakako velik a tih par krugova sto napravim vise nece uticati na taj dnevni ucinak.
Kako onda radis sa navigacijom ,promenis sirinu prohoda a iz knjige korigujes normu ?Ja ne pomeram lopatice ali izmerim koliko mi baca kad promenim đubrivo. Bude razlika i po metar - dva.