milovan vrsac
Član
Jel podvoz nemoze na donju poteznicu da se zakaci, a poluge ostanu slobodne?
Podvoz ide na donju poteznicu,poluge su slobodne,jedino ko ima poteznicu na poluge,onda su zauzete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel podvoz nemoze na donju poteznicu da se zakaci, a poluge ostanu slobodne?
E onda to sve moze pa prevagne unazad ako je na polugama.Fiksna poteznica je zakon,mnogo je bezbednija.Podvoz ide na donju poteznicu,poluge su slobodne,jedino ko ima poteznicu na poluge,onda su zauzete.
cev je sa otpada,zid 3 mm ili je i debljiGorane da li je taj sredisnji deo cev ili je savijan lim,i koji je fi?
Napravio sam ja,evo nekoliko slikaLuka probaj ti,i mene zanima.nemogu da se ispruzim da dohvatim rucku ako mi je noga na kvacilu.mozda bi moglo i na sajle
original je 105+pdv,na vasaru 50e a ovaj moj oko 800 din.A to vec sve ima i gotovo kupiti. Nema potrebe toliko traziti.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Hvala za ideju,jel su ove zute sipke granicnici na koliko otvaraNapravio sam ja,evo nekoliko slika
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
To su poluge sto otvaraju a granicnik je napred,flah sa rupama u koji ide osigurac i dotle otvoriHvala za ideju,jel su ove zute sipke granicnici na koliko otvara
Za osigurac sam uzeo saraf m5 sa leptir maticom tako da ga lako premestim,a kada klip povuce polugu na dole saraf je zadrzi i onda razvodnik vratim na sredinu i ispusti pritisak vazduha tako da poluga ostaje u tom polozaju i nije pod pritiskom razvodnik je sa 3 polozaja.Da li je taj osigurač dovoljno jak da zadrži cilindar na tom mestu? Ideja je odlična...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Da klip ne bi bio stalno pod pritiskom,nema potrebe da bude rucica ne moze sama da se zatvori...Zašto treba neutralni položaj?