Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja,dobar je.Jel koristi neko rasipace firme Ormaric iz Panceva.Najeftinij su na trzistu a meni treba nesto za 3h maksimalno.
Nebi rekao,posto ista se stvar desava kada radim sa rusom i amazoneom, i sada kada sam radio sa caseom i drugovim donderom. Njemu se to isto desava kada radi sa njegovim rusom i donderom. Sto bi znacilo da na sva tri traktora nevaljaju razvodnici.Takođe zatvaram. Obavezno. Lorde ne valja ti razvodnik.
Nama se na ekonomiji desavalo da na JD-u u radu malo popusti i smanji dozu, morao je radnik redovno da otvara.
Jbt sto vas vise slusam sve manje imam volje da menjam moj Vicon sa lulom...ovo sve postaje komplikovanije,nego da li neko koristi i onaj limiter sto se spusti sa strane kada ides nuz komsiju ili rub parcele?Vredi li to uzimati ili ne?Trebalo bi da opruga otvara do zadate mere,hidraulika samo zatvara...
Drugar, stvarno je posao raditi sa ovim,novim rasipacima. Jako brzo i precizno podesavanje. Velika zapremina, rad sa dzambo vrecama. Preporodio sam se od kada radim sa njima. Precizni u kilu. Limiter je po meni jako dobra stvar. Sledeci rasipac sigurno bi gledao da ima i taj limiter. Leva i desna strana ,ne zavisno zatvaranje i djubrenje. Cirada isto dobra stvar,nema da ti blato sa tockova upadne u rasipac, ili mozes fino da radis po nekoji slaboj kisici. To sto pisemo da se otvara sam,zato je fabrika i predvidela rucicu na izvodu hidraulike,gde ti sam lepo zatvoris ventil i nema brige hoce li cureti. Moja iskustva su sva pozitivna u radu sa takvim rasipacima sa dva diska.Jbt sto vas vise slusam sve manje imam volje da menjam moj Vicon sa lulom...ovo sve postaje komplikovanije,nego da li neko koristi i onaj limiter sto se spusti sa strane kada ides nuz komsiju ili rub parcele?Vredi li to uzimati ili ne?
Jbt sto vas vise slusam sve manje imam volje da menjam moj Vicon sa lulom...ovo sve postaje komplikovanije,nego da li neko koristi i onaj limiter sto se spusti sa strane kada ides nuz komsiju ili rub parcele?Vredi li to uzimati ili ne?
Jbt sto vas vise slusam sve manje imam volje da menjam moj Vicon sa lulom...ovo sve postaje komplikovanije,nego da li neko koristi i onaj limiter sto se spusti sa strane kada ides nuz komsiju ili rub parcele?Vredi li to uzimati ili ne?
Kunh Rauch oko 50 cm od zemlje do poteznice na rasipacu to je sigurno!Dobro,možda sam i ja nešto zeznuo pa nisam ni objavio post
Nego,na kojoj visini od zemlje treba da stoje rasipači sa dva diska po fabričkim preporukama a na kojoj visini ih vi držite u praksi?