pešut
Član
Sa ovim čudom ja radim. Verovatno je stariji od mene ali još uvek prva farba. Radi prilično dobro za te godine i lepo baca, naguram nekako 300 kg ureje u njega. Ipak je vogel oriđinale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ista situacija i kod meneJa imam isto ovakav, nisam znao da je Vogel mislio sam da je neki slovenacki. Ali moj dosta vise baca u levu stranu, kako god da nastelujem.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Crvene boje su rasipači iz Bele Crkve(neznam naziv fabrike) koristim ga i dosta ravnomerno baca veštak a plave boje su slovenački.Odlicna masina. Kod nas je radila do pre 2 godine kada sam presao na sistem sa lulom. Jako je kvalitetan i koliko se secam sem ulja u reduktoru nista nismo ni menjali na njemu za 30 godina.
@pocerina
Slovenacki je kopija. Kod nas su oni crvene boje i nisu tog kvaliteta kao Vogel. I meni je bacao uvek vise u jednu stranu jer otvori za gornji i donji disk nisu mu jednaki. Mogao sam da ga ustelujem ali samo na oredjenu kolicinu vestaka, pri promeni otvora ponovo sam morao podesavati. Ni to nije problem bio, vec cinjenica da najvise je bacao u tragu traktora, a kako ides levo i desno manje.
Znas kako to je super,samo ja nemam zelene ili braon diskove,tako da i da hocu ne mogu da bacim sireJa sam prosle godine bacao svaki drugi prohod i milina uklopio ga sa 12 metara.