Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
svaki treci post na forumu je o tome,možda pokušava da minira konkurencijuNiko ne daje garanciju za koroziju ni na jednoj poljoprivrednoj mašini. Garancija je za funkcionalnost.
Prijatelju, ni hleb se ne kupuje a da ga prvo ne pogledaš lepo. A ti kupio mašinu, pa bi da ti svi valjda izjavimo saučešće. Prežali tih 200 evra, nije hiljadu dukata ...
Svaka druga za rupu napred u smeru bacanja.Ja imam sa 5 rupa.Tako sam podesio i super baca.Moze li pomoc ?
Imam Ormaricev inox rasipac i zanima me zna li neko kako da podesim poluge za bacanje za oko 200kg po jutru i 100kg po jutru.Vozi ce ga IMT 542 a bacam 3x16.
Skinuo sam sliku sa nekog od prethodnih postova za podesavanje lopatica da jednako baca na obe strane ali na slici imaju tri rupe a kod mene pet da se podesava isto tj svaka druga lopatica u zadnju rupu.
Hvala unapred.