Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam primetio, a tretirao sam seme Furadanom.KishRobert je napisao(la):super,jel ga dira nesto?
Ako sledeće godine opet bude 20 € ?kloki je napisao(la):od kad znam za sebe nije mi se ovo desilo setva gotova na mojih 50 ak lanaca a ni jedno zrno kukuruza nije posejano.sasvim slucajno ali ako ako nekajem se.
šandor je napisao(la):Ako sledeće godine opet bude 20 € ?kloki je napisao(la):od kad znam za sebe nije mi se ovo desilo setva gotova na mojih 50 ak lanaca a ni jedno zrno kukuruza nije posejano.sasvim slucajno ali ako ako nekajem se.
šandor je napisao(la):Ranija setva kukuruza je mnogo bolja ove godine, ja imam još da posejem oko 40 kj (drugima) ali sada je več zemlja tolko suva da je to neverovatno. Ljudi nisu radili ništa sa zemljom nego samo idu sad sa setvospremačem pred setvu i ostane samo 15 cm suve zemlje !!! Ja sam moje posejao od 5. do 15. aprila i mislim da će da nikne skoro 100 %