Filter za metil? Odvoji u zavisnosti od litraze kazana 1,5% prvenca u prepeku i ne sekiraj se nista! Imas li ovde filtere http://www.youtube.com/watch?v=bKcvMAwmz-o&feature=related!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vi ste sigurni da ste tako odstranili metil alkohol? Ne bih rekao, mozda mesavinu svega sto bih nazvao patocna ulja ali metil sumnjam!
Pozdrav, bio sam kod jednog coveka sto se bavi ovim poslom i saznao nesto korisno. Na ovogodisnjem takmicenju je dobio zlatnu medalju za najbolju rakiju od kajsije, rakiju je pekao na 17,4 grada (da toliko)!
Šta je to bilo? "pivo "od kajsije Pa te sudije il su dobili pare ili su lečeni alkoholičari pa im i voda jaka?!Pozdrav, bio sam kod jednog coveka sto se bavi ovim poslom i saznao nesto korisno. Na ovogodisnjem takmicenju je dobio zlatnu medalju za najbolju rakiju od kajsije, rakiju je pekao na 17,4 grada (da toliko)!
Šta je to bilo? "pivo "od kajsije Pa te sudije il su dobili pare ili su lečeni alkoholičari pa im i voda jaka?!
Šalim se . Za mene sve što je ispod 20,5 je pivo .Većina voćnih rakija najbolju aromu ima iznad ove granice izuzetak su po meni rakija od višnje i lozovača koje najbolju aromu imaju od 17 do 19, ali o ukusima se ne raspravlja .Ko je ljubitelj dobre "kapljice" taj želi da oseća aromu "pola dana od jedne čašice a to može da pruži kajsija samo iznad 20,5 do 22 ove meke su za napijanje.Ne vidim šta je tu čudno, to je 42,3 % alkohola, mi smo našu kajsiju 2008 godine ostavili na 43% alkohola.