Ja sam nedavno imao privatnu prepisku sa banovanim clanom "geber" i postavicu je u celosti:
Citiram: Duško58
Primaoci:
Evo koju sam prepisku imao sa clanom "geber" i sam je kao napustio forum uvredjen sto sam trazio da postavi u profilu lokaciju. Sada se vratio ponovo sa lokacijom BiH ali ja ga necu kazniti posto to nije tema koju ja uredjujem nego kolege urednici "oktopod" i "Nebojsa" . Vi i superi odlucite kako hocete ali ako dodje u moju temu sa tom lokacijom ide mu ban.
http://poljoinfo.com/showthread.php?...l=1#post888148
Ovo sam izneo posto nemam sta da krijem iz te prepiske, ali da urednik "oktopod" to (moju privatnu prepisku) pokusa da postavi javno, a da bi sebe opravdao nece moci da prodje bez dobre rasprave u urednistvu. Banovanoga clana "geber" je banovao vlasnik foruma.
Primaoci:
- Danas, 20:38
Duško58
ModeratorDatum pristupanjaDec 2010LokacijaFutogPoruka10,189Zahvalio se488Zahvaljeno 752 puta na 520 porukaDownloads0Uploads0
Odg: pp
Jos jednom pozdrav. Ovo ti pisem nevezano sa predjasnjom pp, ovoga puta u vezi lokacije koju je potrebno uneti u profil. Unosi se mesto prebivanja ili ako ne zelis bas tacno prebivaliste onda opstinu toga prebivalista. Nadam se da neces ni mene a ni sebe dovoditi u neprijatnu situaciju u vezi lokacije. Citiracu ti uputstvo vlasnika foruma za one koji ne zele da unesu lokaciju.
Citat:
"Rasprave sa članovima su uglavnom uzaludne, mada treba da se opomene preko privatne poruke i sačekati da odgovori. Ako se vidi da je bio na forumu, a nije odgovorio, a lokacija i dalje neka glupost, isključiti na 10 dana. Ako ni nakon toga ne promeni mišljenje trajno isključiti."
Ma ne moraš se truditi i glumiti sa nekom lokacijom. Stvarno ne znam šta ti to sad znači, kada ti mogu napisati i pet različitih lokacija i svaku bi prihvatio kao ispravnu. Valjda znam šta mi operater ostavlja kao trag kroz IP adresu. Ionako zbog ličnog digniteta nemam namjeru ostati na forumu na kojem se tolerišu stvari koje su ovaj put na temi sporta prepunile čašu.
Ovo sa lokacijom nema veze sa prethodnom pp koju sam ti poslao. Prvo ja nista ne glumim, nego sam slucajno video da imas kao lokaciju uneto BiH sto je sirok pojam i ponovo trazim da uneses lokaciju kako sam pojasnio ili idu sankcije.
U vezi prve pp mogu ti napisati da si sebi bez ikakve provere dao za pravo da me prozivas na forumu sto ne prilici jednom ozbiljnom coveku za kojeg sam te smatrao iz postova koje sam procitao o pecenju rakije. Mi se trudimo da sve postove zacinjene nacionalizmom odmah brisemo a vinovnike sankcionisemo, ako nam nesto i promakne pa Boze moj, ne mozemo kao volonteri spavati na forumu. To sto pises da ces da napustis forum je tvoja volja. Ja ti ne bih to savetovao nego bih prepustio da sve prenoci, jutro je pametnije od noci.
Trivijalnosti, poput lokacije, su samo alibi i nikada nisu bile razlog ni za šta, ako će ti to poslužiti kao razlog za nešto, samo izvoli. Nikada nisam padao na ucjene pa neću ni sada mijenjati navike.
Pozdrav, i nema smisla da ovo na PP nastavljamo, ionako mi je ovo zadnja registracija na forumu.
Nisu to trivijalnosti nego pravila foruma, koja su napisana pre nego smo i ti i ja dosli na forum. Samo meni se eto zalomilo da ih i sprovodim. Ti radi kako hoces. Ja cu biti strpljiv do ujutro.
Ovo je prepiska izmedju mene i clana "geber" i bicu sto se tice lokacije strpljiv do ujutro. Za uvrede na moj racun ako neko hoce neka ga kazni.
Da ne bi bilo sumnje u moju prvu pp, evo sta sam mu napisa:
Primaoci:
- Danas, 18:13
Duško58
ModeratorDatum pristupanjaDec 2010LokacijaFutogPoruka10,190Zahvalio se488Zahvaljeno 752 puta na 520 porukaDownloads0Uploads0
pp
Pozdrav. Ja uredjujem temu "sport....." i pored mene kao urednika te teme postove mogu da brisu i sup. moderatori i admini. Tvoj post koji sam ja sada vratio u temu bio je obrisao Super urednik "Branko" i stvarno ne znam cemu ovo tvoje ovako pisanje:
geber
ČlanDatum pristupanjaJun 2013LokacijaBiHPoruka262Zahvalio se51Zahvaljeno 253 puta na 133 porukaDownloads0Uploads0
Zbog ovakvoga tvoga pisanja ("majstore"; glumis ) obicno ide ban ali ja te necu kazniti posto mislim da si bio u zabludi pa tako pisao.
Hajde Dule "majstore" obriši napokon malo i ovog proseravajućeg fašizma kad već glumiš urednika koji hoće brisati.
- Danas, 18:13
Evo koju sam prepisku imao sa clanom "geber" i sam je kao napustio forum uvredjen sto sam trazio da postavi u profilu lokaciju. Sada se vratio ponovo sa lokacijom BiH ali ja ga necu kazniti posto to nije tema koju ja uredjujem nego kolege urednici "oktopod" i "Nebojsa" . Vi i superi odlucite kako hocete ali ako dodje u moju temu sa tom lokacijom ide mu ban.
http://poljoinfo.com/showthread.php?...l=1#post888148
Ovo sam izneo posto nemam sta da krijem iz te prepiske, ali da urednik "oktopod" to (moju privatnu prepisku) pokusa da postavi javno, a da bi sebe opravdao nece moci da prodje bez dobre rasprave u urednistvu. Banovanoga clana "geber" je banovao vlasnik foruma.
Poslednja izmena: