Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao sto rekohKao i kod vecine, i kod mene je tako, prevelika vlaga
Samsung A5
Tako je kako je, kod nas je poprilično škrta zemlja, pogotovo ta parcela nije nikad obrađivana. PH je 6,13. Ja sam dovezao hrpu štalskog gnojiva, te mislim da je sad puno bolja situacija. Iznikla malina vrlo dobro, iznenađujuće za prvu godinu. Na parceli pokraj mi rastu trešnje na giseli, 5. godina, vrhunske su. Tako da mislim da i nije toliko loše kao što je pokazala analiza. HvalaAko su ti velicine u mg/100g zemlje a humus u procentima onda si uzorak uzeo negde u Sahari......
to su izuzetno niske vrednosti...
Tako je kako je, kod nas je poprilično škrta zemlja, pogotovo ta parcela nije nikad obrađivana. PH je 6,13. Ja sam dovezao hrpu štalskog gnojiva, te mislim da je sad puno bolja situacija. Iznikla malina vrlo dobro, iznenađujuće za prvu godinu. Na parceli pokraj mi rastu trešnje na giseli, 5. godina, vrhunske su. Tako da mislim da i nije toliko loše kao što je pokazala analiza. Hvala