kurjakbb
Član
A sta mislite o prskanju koprivom? Da li neko ima iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj na pretragu, samo ukucaj "kopriva".A sta mislite o prskanju koprivom? Da li neko ima iskustva?
Nee zbog rana...vec sto ce one da rode sa nesto sitnijim plodovima +-? 10% ...iz licnog iskustva tvrdim.
Sta treba uraditi posle ovog jada ...dezinfikovati nekim fungicidom zatim+ aminokiseline (biostimulatori ?) a nakon par dana folijarna prehrana sa opet nesto od biostimulatora u ovom momentu od neke druge zastite mislim da nema potrebe ..priroda (hladnoca) je to odradila.
Na nekom drugom nebu(forumu) nagledao sam se svega i svacega... Mislim da nije bas sve tako crno kao sto na prvi pogled izgleda.
Da dodam ...neki hladnjacari tvrde da stete jedva ima sve-ukupno 5-8% a neki (u manjini su) cipovima obilaze sve terene i procenjuju vecu stetu 20-30%
Moja procena je 10-15% steta na ono sto je preostalo do ovog kijameeta! Sto znaci dodatno smanjen potencijalni prinos od onog koji vec ni blizu nije od ocekivanog.
18 ima,aj ako mozes nadji za Isabion koliko ima AK mislim na broj ne na pricenat
- - - - - - - - - -
Trebalo bi da je bolji od treinera
Mi smo prosle godine odradili koprivu jednom, ali dosta kasnije mislim negde u avgustu, provericu sutra, ono 24h potopili u 20l vode za 20 ari - okvirno. I mogu da ti kazen spasla nas je od napada nekih buba, bilo je bas zjb par dana od tih buba (mozda laicki, ali vrlo slicno muvi galici) i posle tretmana koprivom buba vise nije bilo!A sta mislite o prskanju koprivom? Da li neko ima iskustva?