Тужно..Tuzno...
Samsung A5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тужно..Tuzno...
Samsung A5
Od syngentinog saradnika sa terena sam dobio uverenje da malini ako nije procvetala temperatura do-4 ne smeta,nadam se da je u pravu. Sada obavezno udrite trainerom ili isabionom da ako možete spasite šta se da spasiti.Okolina Raske - 3....juce sneg(istopio se) jutros mraz..... cao malinjaci...
Malopre sam gledao neki video u kojem se preporučuje da se od snega polomljeni bočni izdanci ne diraju tj ne skidaju mehanički već ostave tako. Da li je to upravo zbog otvaranja tkz rana na biljkama ?
Da li sme da se mesa epin extra i trainer? U apoteci su mi rekli da sme al mi nesto to nije sigurno.
Ja mislim da ta dva sredstva imaju istu namenu,ne bih reko da se mesaju...mozda gresim... Kod nas na jugu,okolina Leskovca,nije bilo snega,jutros samo mraz -5.Priupitaj kolege u temi 'prskanje maline'... U apoteci pricaju sve i svasta Po njima se sve to meša