Jesi ti pitao na fb za sinergon?
nisam pitao na fb, pitam ovdje iskusne pošto u poljoapoteci gdje uzimam preparate imaju samo taj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi ti pitao na fb za sinergon?
Ja sam to jutros radio rukama, tresao polako žice, i za pola sata bio mokar do gaća. Posle mi je jedan drug rekao da na letvici napred napravim kuku, i to sam uradio, učinak isti ali ovog puta sam se vratio suv kući.Spasavaj Knez kolko mozes tako sto ces sa tvojima stresati blago sneg sa lastara nema drugog nacina kolika ti je temperatura napolju u raskoj
Cuo sam se sa ljudima iz grusica i okoline, tu je dosta stradalo, kod nas je odneo, u malo starijim zasadaima i preko 70% a mladi su navodno po mojoj proceni mozda 10-20%, pokrio sam agrilom 3hektara ali ako bude ovaj mraz sto najavili preko -5, tesko cemo se mi najesti leba ove godine od voca. prskanje epin extra je fora za budale, 2 godine sam prskao sa njim i ni jedan cvet nisam spasio, ove godine bio -2 i sav cvet obrao a prskao sam 3 dana pre mraza