sasabrdy.mladeno
Banned
Odrvenjava stablo, ja posto mi je prva godina sam mislio da je didimela, pa sam poseko trecinu lastara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko metara duznih imate maline i koliko vas je kostala ova zasena odprilike? Interesuje me da li ova mreza moze ga posluzi i kao zastita od grada?Ideja za zasenu. Vilamet, ekspozicija jug, međuredni razmak 2m, visina stubova 3m, razmak stubova u redu 3,5m, trouglovi 160x100x100, mreža širine 2m 40% zasene, stubove na vrhu povezuje sajla 5mm, mrežu bočno sajla 1mm.
Zasad ima 700 dužnih metara. Mreža je 1400 m2 po 22 din. Letve za trouglove 38 din. metar. Sajle i stubove sam imao od ranije.Koliko metara duznih imate maline i koliko vas je kostala ova zasena odprilike? Interesuje me da li ova mreza moze ga posluzi i kao zastita od grada?
типичан пример пламењаче, пала је киша и сунце пржило, један део једногодишњег засада, само су листови-страна биљке окренута ка југу, део њиве. пре 7-8дана пала је киша кратак пљусак из облака и ово направио.
послато са p01y уз помоћ тапатока
koliko metara duznih imate maline i koliko vas je kostala ova zasena odprilike? Interesuje me da li ova mreza moze ga posluzi i kao zastita od grada?
да није пламењача? погледај и обиђи цео малињак!sta se ovo desava sa listovima na malini.
poslato sa p6-u06 uz pomoć tapatoka
Crveni ili zuti pauk sisa list pogledaj sa nalicja lista imaju li kakve pokretne forme....Ako je pauk prskaj envidorom pred veceSta se ovo desava sa listovima na malini.
Poslato sa P6-U06 uz pomoć Tapatoka
Hvala.
A dali treba odseci ove lastare koji su izbili prvi od pocetka godine? Jel stvarno su porasli i poceli svi od zemlje kako kazu forumasi da se drvene.
Inace su sadjene u novembar prosle godine.
Potam zato sto mi jedan covek iz sela reko da sve posecem do zemlje i da ce izaci novi koji se ostavljaju za sledecu godinu da radjaju.
Voleo bih cuti misljenje iskusnih malinara radi mog daljeg postupanja u malinjaku.