kurjakbb
Član
Jbga... Nadam se da ce se neko javiti ko je uspesno resio taj problem. Kod mene je m islim golubnjak pomogao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cime si ovo slikao?Pokrivene, ušuškane. Površina oko 20 ari, koštalo negde oko 2000eur + moj rad koji nisam računao..
Koliko su realne price da dolazi do zaparenja malina ako se stavi mrezica prekocele njive? Vidim da dostaljudi stavlja samo preko vrste malina. Jel imao neko iskustva?
Cime si ovo slikao?
Pa kod tebe je samo preko vrste mrezica. Ja sam mislio preko cele njive kad je razvucena. A plus je moja mreza 70 %. Koliko ti je sirok red mreze?
Ja mislim da se mreza ovako postavlja zbog zaparenja. Jer kad su velike vrucine i kad se mnogo zaliva malina se skoro skuva pod mrezicom i dodje nekako sparena.Planke po čijoj si ideji ovo radio? Zašto ti je ovoliki razmak između mreže?
Nisi to jedini, ima nas dosta sa takvim simptomima. Jedino da probaš sa aminokiselinama, pa prati stanje.[IMjG][/IMG][/IMG]
Jel moze neko da mi objasni sta se desava sa malinom prije par dana je bilo sve ok sad kad je pocelo zrenje list je poceo da se smanjuje da zuti i poneke da se suse,ako ima kakvog lijeka sta treba ciniti??? hvala unapred