vilamet2012
Član
Nova malina kod mene;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nesicue
Mozes li mi reci nesto u vezi ove crne folije kojom je prekriven bazen...proizvodjac,cena,debljina,dimenzije....
hvala...
Ako ja dobro vidim manjak Mg?
Ako moze malo pomoc, malinjak je posadjen jesenas, ispostovano sve sto se tice zastite,djubrenja folijarno i fergitacijom, situacija je takva da imam lastare oko 30 posto koji su vec dostigli metar visine, juce kad je duvao jak vetar plasio sam se da ih ne polomi, razmisljam se da postavim prvu zicu i da ih osiguram ili nema potrebe jos za tim, sorta je vilamet.
Ljudi,uzeo sam juce timorex gold protiv trulezi. Na pakovanju pise od 50-100 ml na 10l vode ili na 100m2. Pa mi sad nepojmljivo jer meni treba za 10 ari. To jest 100l vode. Ja malinu okupam kad je prskam i potrosim 35l vode 100 l vode je nenormalna kolicina. Dal ne misle na povrsinu samo pod malinom? Da se ne racuna medjuredni prostor