Shadowlurker
Banned
Iskreno ja bih pre isao sa H2O2 u koncentraciji 1-3 %(hidrogen peroksid) nego sa hlordioksidom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li mi moze ko reći da li je ovo sušenje posledica velike vlage -vode ili je ovo fitoftora? Ja vise ne znam šta radim...
Malo pogledah o hlor-dioxidu u lecenju ljudi iguglaj malo o tome,mislim da je dobra stvar jer kako sam razumeo hlor nisti sve a hlor-dioxid samo patogene Hlor-DioksidCrnjevo
Slusao sam i ja to predavanje na youtube. Znam o cemu se radi, ne znam nisam bas optimista. Inace takav efekat se postize i sa bakarnim preparatima preko kpk sistema ali se definitivno pobiju i korisni. Pa bi posle nekog vremena, (dana) trebalo dodati te korisne isto preko sistema kpk. Ali, treba po meni ici i sa sistemicima folijarno. Inace interesantna tema posto sam i kod mene primetio takve listove ali i na drugim malinjacima. Doduse u jako malom procentu.
Meni je samo drenaža spasila malinjak od prevelike vode.. Jedino trajno rešenje!
- - - - - - - - - -
Vujke, zašto su ti ovoliki zaperci 20. maja?? Ostavlješ namerno, ili nisi stigao da počupaš??
Čupani su dva puta, neki malo više guraju, a i novi zasad je u pitanju. Prošle godine se slabo primilo i bili su mali lasta pa sam ove godine isekao skoro do zemlje. Ovaj sto sam izvadio taj je bio sam, pre neki dan je bilo sve ok, dok jutros odem i vidim da se vrh povio. Što je najgore tu ne bi trebalo da se zadržava voda, njiva je pod nagibom i skoro na vrhu brda, nije u dnu...
Vilamet2012@Kolega jel si frezirao nekad malinu koja je na rodu u ovoj fenofazi?
Trebalo bi da može, ja sam mešao sa Slavolom... Mada Promesa slabo deluje na didimelu , iako sam koristio preventivno opet se pojavljuje na lastarima. Signum opet ovde hvale da je odličan za nju pa bi možda bolje bilo da ideš sa njim. Ne treba se zezati sa ovim, ja plaćam gresku od prošle godine. Nikad goru i bolesniju malinu nisam imao...Da li neko ko prska sa PROMESOM mesa i djubriva za folijarnu ishranu. Na sajtu pise da nesme da se mesa. Ja sam zadnji put mesao sve u jednu kantu.